Home » Diensten » Aanhuur en aankoop bedrijfsmatig onroerend goed

Aanhuur en aankoop bedrijfsmatig onroerend goed

Op zoek naar bedrijfs-, winkel-, kantoorruimte of bouwgrond?

Of u nu precies weet wat u zoekt of nog helemaal niet weet welke locatie voor u de beste keuze is, in beide gevallen helpen we u graag.

Wij weten wat er in de markt speelt, welke transacties er in het verleden zijn gedaan en wat het huidige aanbod is.

Daarbij: het beoordelen van contracten en het voeren van contractonderhandelingen is iets wat we dagelijks doen. Wij zorgen ervoor dat u niet voor nare verrassingen komt te staan en regelen voor u de beste deal.

Hoe gaan we te werk?

Samen met u kijken we naar uw huisvestingsbehoefte en nemen we het programma van eisen door. Op basis daarvan zoeken we de ruimte die het beste past bij u en uw bedrijf. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst.

We maken daarbij eerst een longlist van de voor u geschikte panden, waarbij we voor ieder pand onder meer:

  • de prijs en de kwaliteit beoordelen in relatie tot de actuele marktomstandigheden;
  • eventuele knelpunten bekijken en onderzoeken of de bestemming klopt voor het gebruik dat u voor ogen heeft.

Van longlist naar shortlist

Na deze uitgebreide inventarisatie stellen we gezamenlijk een shortlist op van objecten die geschikt zijn, die we samen met u bezichtigen.

Als we het geschikte pand gevonden hebben, beoordelen we de contracten, onderhandelen we voor u over de prijs en andere voorwaarden en begeleiden we u tot en met de oplevering.

Kortom: we nemen u van A tot Z alle zorg uit handen, zodat u bezig kunt zijn met úw vak.

Wat zijn de kosten?

Over de kosten zijn we uiteraard transparant. Tegen een vooraf afgesproken tarief verzorgen we de totale aanhuur of aankoop van uw nieuwe pand. De ervaring leert dat we onszelf daarbij terugverdienen door de scherpe contractonderhandelingen die we voeren.

Persoonlijk en betrokken

Door onze landelijke dekking met een groot aantal lokale vestigingen, beschikken wij enerzijds over een uitgebreid netwerk en anderzijds over veel lokale kennis. Wij hechten daarbij waarde aan een zeer persoonlijke aanpak met een hoog serviceniveau. Wij nemen echt de tijd voor u.

We vertellen u graag meer over onze dienstverlening

Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag meer.