Home » Diensten » Bestuurlijk Beheer

Bestuurlijk Beheer

Het besturen van een VvE is beslist geen gemakkelijke taak. Logisch dat veel VvE’s deze taak uit handen geven aan MVGM VvE. We behartigen door heel Nederland de belangen van meer dan 3000 VvE’s. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van bestuurlijk beheer. Door opleiding, ervaring en het up-to-date houden van de kennis kunnen zij een belangrijke schakel vormen bij de bestuurlijke ondersteuning van uw VvE.

Uw VvE krijgt een vaste accountmanager bij MVGM VvE die alle zaken regelt op een persoonlijk en betrokken manier. De accountmanager zal ook de vergadering organiseren en bijwonen, contacten onderhouden met het bestuur en gedurende het jaar alle processen nauwlettend in de gaten houden.

24 uur per dag inzage

U heeft via een beveiligde internetomgeving  toegang tot zowel uw eigen als de algemene gegevens van de vereniging (splitsingsakte, vergaderstukken, jaarrekeningen, verzekeringspolissen, etc.) en inzage in uw eigen persoonlijke betalingsoverzicht. Het bestuur heeft hiernaast toegang tot het bestuurdersportaal en hiermee inzage in alle stukken inzake de VvE en heeft tevens realtime inzage in de boekhouding.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte op of neem contact op met onze Servicedesk voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over MVGM VvE en over ons dienstenaanbod.