Home » Diensten » Centrummanagement

Centrummanagement

Een sterke identiteit als basis voor een succesvol winkelgebied

Een schoon, veilig en comfortabel winkelgebied alleen, is tegenwoordig niet meer voldoende om als winkelgebied of winkelstraat succesvol te zijn.

Door de toegenomen concurrentie en de opkomst van e-commerce is het van groot belang om ook een actieve winkelstraat te bieden.

Een winkelgebied met een sterke identiteit en waar echt wat gebeurt. Die mensen alle reden geeft om aan die straat of dat gebied een bezoek te brengen en hier hun aankopen te doen.

Centrale rol voor centrummanagement

Centrummanagement vervult hierin een centrale rol. Het is onmisbaar voor het goed functioneren van uw winkelgebied en stimuleert het ondernemerschap bij eigenaren en retailers. Dit is de plek waar het waarborgen van de veiligheid, de faciliteiten, het onderhoud, marketing en promotie samenkomen.
Zowel in binnensteden, dorpskernen en winkelstraten, als in geplande één eigenaren of VvE centra kennen wij het klappen van de zweep op het gebied van centrale regie. We werken onder meer voor de binnensteden van Utrecht en Lelystad en winkelcentra in Utrecht, Alkmaar, Haarlem, Gouda, Groningen, Maastricht, Venlo en Heerlen.

Compleet team met brede expertise

Wij kunnen u vergaand ondersteunen bij uw centrummanagement en de manier waarop wij dat doen is uniek. We leveren u namelijk niet één persoon in de vorm van een zeer ervaren en creatieve centrummanager, u krijgt bij ons de kennis en expertise uit onze hele organisatie erbij.

Juist het betrekken van een heel team, met mensen die elk een eigen expertise hebben, vormt de kracht van goed centrummanagement. Daarbij is dan uiteraard wel één persoon het gezicht en het centrale aanspreekpunt van dit team.

Sterk door een groot netwerk

De personen die invulling geven aan de centrummanagementorganisatie maken op die manier de verwachting van een duizendpoot niet alleen waar, ze weten deze zelfs te overtreffen.

U bent zich daarmee verzekerd van een actief, schoon, veilig en comfortabel winkelgebied. Een winkelgebied met een heldere uitstraling en een goed imago, dat consumenten onverminderd naar zich toe blijft trekken.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak.