Home » Diensten » Commercieel management

Commercieel management

Aantrekkelijk vastgoed, tevreden huurders én rendement

Het creëren van waardegroei met een stabiele vastgoedportefeuille vergt meer dan het voorkomen van leegstand. U zoekt een goede balans tussen rendement, aantrekkelijk vastgoed en tevreden huurders voor uw woningen of uw commercieel vastgoed. Wij kunnen hieraan bijdragen door het commercieel management voor u te verzorgen. MVGM werkt bijvoorbeeld voor nationale en internationale beleggers, woningcorporaties, verzekeringsmaatschappijen en DGA’s.

Commercieel management is meer dan inspelen op ontwikkelingen

Met een accountmanager als vast aanspreekpunt staan wij u proactief bij in vastgoedvraagstukken en marktontwikkelingen, waarbij we periodiek aan u rapporteren. We zorgen ervoor dat u via het portaal inzicht heeft in hoe uw bezit presteert en uw accountmanager zorgt daarnaast voor:

  • De bewaking van de overeengekomen dienstverlening inclusief budgetten, uitvoering van beleids- en exploitatieplannen en kpi’s.
  • Het jaarlijks opstellen van een beleids- of exploitatieplan met onder meer een exploitatiebegroting, een visie op het complex, een SWOT-analyse, de markthuur versus contracthuur en een marketingplan.
  • Het onderhouden van de contacten met de huurders en andere stakeholders.

24/7 bereikbaar voor huurders

De accountmanager werkt samen met de technisch manager, administratie en het Klant Contact Centrum voor woninghuurders of de Servicedesk voor commerciële huurders. Onze teams van het KCC of de Servicedesks staan uw huurders bij wanneer zij vragen hebben, reparatieverzoeken of een klacht. Buiten kantoortijden zijn we ook bereikbaar voor spoedeisende meldingen en via onze digitale portalen kunnen uw huurders ook altijd met ons in contact treden.

De huurderstevredenheid staat hoog in het vaandel bij MVGM. Om te weten wat gebruikers vinden van een pand en van onze dienstverlening, nemen we periodiek enquêtes af. Met de uitkomsten kunnen we opdrachtgevers adviseren en de eigen dienstverlening optimaliseren. We zijn groot voorstander van georganiseerd huurdersoverleg. En we overleggen regelmatig met huurdersorganisaties binnen de kaders van de Overlegwet.

Meer huuropbrengst, hoog serviceniveau

We zijn een landelijke organisatie met lokale vestigingen, waardoor we zeer gedetailleerde marktkennis hebben. We hebben kennis van landelijk-tot buurtniveau en kunnen dit door research en consultancy toepassen op uw vastgoedvraagstuk. En door de grootte van onze organisatie kunnen we profiteren van collectieve inkoop wat financiële voordelen biedt waardoor we uw servicekosten kunnen verlagen. En waardoor we kunnen werken met vaste lokale partners, van wie we weten dat ze staan voor hoge kwaliteit en service. We evalueren dat continu, zodat we zeker weten dat de service aan uw huurders hoog is.

Gespecialiseerde verhuurteams

Binnen MVGM beschikken we over een team van gespecialiseerde medewerkers die zich bezighouden met de verhuur van vastgoed en alles wat daarbij komt kijken. Dat wil zeggen, de promotie van uw vastgoed, maar ook de screening van aspirant huurders, de oplevering, het opstellen van inspectierapporten en meer.

Met meer dan een miljoen bezoekers per jaar op de website www.ikwilhuren.nu kennen we nauwelijks leegstand en worden uw woningen tegen marktconforme huren verhuurd. We presenteren commercieel verhuur- en verkoop aanbod op www.mvgmbedrijfshuisvesting.nl en denken graag met u mee over een succesvolle exploitatie van uw vastgoed waarbij we altijd streven naar aansluitende verhuur.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.