Home » Diensten » Easy Living Services

Easy Living Services

Vergroot het woongenot van uw woninghuurders

De huurderstevredenheid in uw woningcomplex is van invloed op het rendement van uw vastgoedportefeuille. Tevreden huurders die met plezier wonen, zorgen voor stabiliteit in een woningcomplex en zullen anderen wijzen op het woongenot dat zij ervaren. Maar hoe stimuleert u het woongenot in uw woningcomplex? Met Easy Living Services!

Easy Living Services

We hebben een hospitality 2.0 dienstenpakket ontwikkeld waarmee u extra faciliteiten, services en kortingen kan aanbieden aan de bewoners van uw woningcomplex. Allerlei handige, slimme en makkelijke diensten in en rondom de woningen van uw huurders. Easy Living Services is opgebouwd uit verschillende pakketten die aangevuld en aangepast kunnen worden op uw doelgroep, woningcomplex en de omgeving waar zij zich in bevinden.

We bieden een:

  • Easy Living Services basispakket
  • Easy Living Services Premium Services
  • Easy Living Services Urban Services
  • Easy Living Services Comfort Services
  • Easy Living Servies Custom Services (volledig maatwerk)

Gemakkelijker en comfortabeler wonen

De diensten die we aanbieden lopen uiteen van beveiliging met camera’s of beveiligers, leen(bak)fietsen, stomerijservices, chauffeursservices en boodschappendiensten, een ECO carwash aan huis, verzorging van huisdieren en een uitlaatservice tot het levensloopbestendig maken van woningen. Lees meer over de verschillende pakketten.

Wilt u meer weten over Easy Living Services?

Neem contact met mij op, ik vertel u graag meer.