Home » Diensten » Gebiedsmanagement

Gebiedsmanagement

Een sterke identiteit als basis voor een succesvol winkelgebied

Gebiedsmanagers zijn onmisbaar voor het goed functioneren van een winkelgebied of binnenstad. Zij stimuleren ondernemerschap bij eigenaren en retailers en zorgen voor een actief winkelgebied. Gebiedsmanagement is de centrale plek waar het waarborgen van de veiligheid, de faciliteiten, het onderhoud, marketing en promotie samenkomen.

We werken onder meer voor de binnenstad van Utrecht en voor winkelgebieden in Utrecht, Haarlem, Gouda, Amsterdam en Groningen.

Compleet team met brede expertise

Wilt u uw winkelgebied nóg beter op de kaart zetten? Wij ondersteunen u graag met uw gebiedsmanagement. Onze zeer ervaren en creatieve gebiedsmanagers werken nauw met elkaar samen, waardoor creativiteit, expertise en kennis volledig van en door elkaar worden benut. De brede expertise van het team vormt de kracht van een goed gebiedsmanagement.

Een toekomstbestendig winkelgebied

Onze gebiedsmanagers verzekeren u van een actief, schoon, veilig en comfortabel winkelgebied. Een winkelgebied met een heldere uitstraling en een goed imago, dat consumenten onverminderd naar zich toe blijft trekken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.