Home » Diensten » Heronderhandeling

Heronderhandeling

Professionele begeleiding bij de heronderhandeling van uw huurovereenkomst

  • Eindigt uw huurovereenkomst binnenkort of past de huidige huisvesting niet meer bij uw ambities?
  • Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn binnen de huidige huurovereenkomst en of de huidige huurcondities nog marktconform zijn?
  • Verwacht u dat uw bedrijf gaat groeien of heeft u juist minder ruimtebehoefte?
  • Zijn er financiële of functionele redenen waarom uw huidige huisvesting niet geheel meer op maat is?

Het gewenste resultaat bereiken

Wij beoordelen graag of de huurovereenkomst die u nu heeft nog marktconform is en of deze nog voldoet aan uw wensen.

Dat begint met een inventarisatie van uw wensen, een check van de huidige huurovereenkomst en het vaststellen van wensen en doelen. Wij adviseren u over eventueel mogelijke aanpassingen en gaan graag voor u het gesprek aan met uw verhuurder om het gewenste resultaat te bereiken.

Een goede afweging maken

Verwacht u dat uw bedrijf gaat groeien of heeft u juist minder ruimtebehoefte?  Zijn er financiële of functionele redenen waarom uw huidige huisvesting niet geheel meer op maat is?

Dan helpen we u graag om een afweging te maken tussen alternatieven die in de markt beschikbaar zijn. Door de nadelen en de voordelen van een mogelijke verhuizing in relatie tot de huidige locatie op een rij te zetten, kunt u een weloverwogen keuze maken.

Goede, langdurige relatie met uw (ver)huurder

Valt de keuze op blijven op de bestaande locatie, dan kunnen we voor u scenario’s uitwerken. We bespreken deze desgewenst ook namens u met uw (ver)huurder, zodat ze kunnen worden vastgelegd in de huurovereenkomst.

Onze rol als adviseur is er op gericht om voor u zo gunstig mogelijke afspraken te maken. We zoeken daarbij altijd naar de balans tussen uw wensen als huurder en de belangen van uw verhuurder, zodat we een goede basis leggen voor een langdurige gezamenlijke relatie.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.