Home » Diensten » Ondersteuning van uw ondernemingsvereniging

Ondersteuning van uw ondernemingsvereniging

Professioneler en slimmer samenwerken met uw mede-ondernemers?

Veel ondernemers gingen u dan voor. We richtten voor hen een ondernemingsvereniging op of professionaliseerden de vereniging die zij al hadden. Daar krijgen wij veel energie van, omdat we zien welk effect het heeft op het functioneren van het winkelgebied en omdat u daarmee ontlasten.

Groot effect op uw winkelgebied

Met een goed gestructureerde ondernemingsvereniging realiseert u niet alleen veel makkelijker dat fijne, comfortabele en veilige winkelgebied. U organiseert samen ook veel makkelijker de evenementen en acties die voor die zo belangrijke extra aantrekkingskracht zorgen voor bezoekers.

Ook niet onbelangrijk: met een sterke ondernemingsvereniging bent u een goede gesprekpartner voor de gemeente, beheerders of eigenaren, voor het nemen van belangrijke beslissingen over uw winkelgebied.

Wat kunnen we voor u doen?

Over het papierwerk hoeft u zich geen zorgen meer te maken, dat nemen we van u over. We weten waar we moeten zijn, regelen statuten, een huishoudelijk regelement, een goede contributiestructuur, overlegstructuren en een goedlopende ledenadministratie.

Daarnaast ondersteunen we u desgewenst bij het organiseren van acties en evenementen, aankleding en uitstraling (bijvoorbeeld feestverlichting), de groenvoorziening, PR en alle andere zaken die uw ondernemingsvereniging wil ondernemen om uw winkelgebied succesvol te maken en te houden.

Oog voor het algemene belang

Dat we een externe partij zijn, brengt meerdere voordelen met zich mee. Wij innen voor u bijvoorbeeld te contributie, zodat u niet te maken krijgt met mogelijke conflicten hierover. We houden het algemene belang altijd voor ogen, zodat de belangen niet uit balans raken.

We beschikken over een groot netwerk en ruime ervaring, waardoor u altijd kunt rekenen op slimme en originele oplossingen. En doordat we landelijk actief zijn realiseren we flinke inkoopvoordelen, waar u ook van profiteert.

Persoonlijke aanpak, altijd betrokken

Tegelijkertijd bent u bij ons altijd verzekerd van een persoonlijke aanpak. We zijn echt betrokken bij uw winkelgebied en ondernemingsvereniging. We verdiepen ons in uw gebied en staan altijd voor u klaar. Kortom: we doen alles om ervoor te zorgen dat u succesvol kunt ondernemen.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.