Home » Diensten » Technisch VvE beheer

Technisch VvE beheer

Professionele ondersteuning bij het onderhoud aan uw gebouwen

De basis van elke VvE is het goed onderhouden van het gebouw of de gebouwen. Daar komt echter wel veel bij kijken en niet iedereen beschikt over de technische kennis en ervaring om weloverwogen keuzes te maken. Zoals bij:

  • Inspecties aan het gebouw
  • Het uitbesteden van noodzakelijk onderhoud
  • Schadeafwikkelingen
  • Het vergelijken van bouwkundige of installatietechnische offertes

Wij hebben de expertise van elk type VvE om u hierbij te ondersteunen. Of het nu gaat om een groot appartementencomplex, een winkelcentrum, een monumentaal pand, een portiekflat of parkeergarage.

U krijgt een vaste technisch manager toegewezen die zich inleest in het gebouw en nauw samenwerkt met de accountmanager van de VvE. Hij houdt alle technische aangelegenheden van de VvE in de gaten en doet jaarlijks een inspectie aan het gebouw.

Planmatig onderhoud

Wanneer uw VvE te maken krijgt met planmatig onderhoud, kunt u dit traject ook geheel uitbesteden aan MVGM VvE. In dat geval kunnen wij offertes vergelijken, een advies uitbrengen aan de VvE en na goedkeuring van de vergadering van eigenaars, zorgen voor de opdrachtverstrekking. Ook het tussentijds controleren van uitgevoerde werkzaamheden ter plaatse, het eventueel aanwezig zijn bij bouwvergaderingen, het uitvoeren van een eindoplevering inclusief verslaglegging en het geven van goedkeuring aan de op voorgaande werkzaamheden betrekking hebbende facturen behoort tot onze taak.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte op of neem contact op met onze Servicedesk voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over MVGM VvE en over ons dienstenaanbod.