Home » Diensten » Winkels Vastgoed Verander Programma FIT

Winkels Vastgoed Verander Programma FIT

Het succesvol maken én houden van winkelgebieden

MVGM Winkels helpt vastgoedeigenaren om het rendement van hun winkelvastgoed te optimaliseren. Met onze jarenlange ervaring in het beheer en management van solitaire winkels, wijkwinkelcentra, stadsdeelcentra en woonboulevards zien wij als geen ander welke structurele veranderingen er zijn in de branche.

We weten dat de basis voor goed winkelmanagement nog altijd proactief commercieel,- technisch- en administratief winkelmanagement is. Om winkelcentra toekomstbestendig te houden en optimaal rendement te behalen is echter meer nodig. daarom adviseren en ondersteunen wij huidige en toekomstige opdrachtgevers van A tot Z adviseren en ondersteunen bij het succesvol maken én houden van hun winkelgebied.

Is uw winkelcentrum toekomstbestendig?

Leegstand, minder bezoekers, lagere vastgoedwaarden. Winkels en winkelcentra hebben het op sommige plekken in Nederland moeilijk.

Oplossingen zijn er, maar worden momenteel teveel gezocht in ‘lapmiddelen’ die maar voor even werken. Een iets betere uitstraling bijvoorbeeld, of tijdelijk meer marketing inzetten. Voor echt toekomstbestendige winkelcentra is meer nodig.

Daarom ontwikkelden wij FIT. FIT staat voor Factoren – Inzicht – Toekomst.

Multidisciplinaire aanpak

FIT stelt niet de oplossing centraal, maar de oorzaak. Waarom is er zoveel leegstand? Waarom komen er minder bezoekers? Samen met u onderzoeken we:

  • Hoe relevant is uw winkelcentrum voor uw doelgroep?
  • Herkent de doelgroep zich in de identiteit van uw winkelcentrum?
  • Welke functie kan uw winkelcentrum nog meer vervullen?
  • Klopt de routing, signing en zijn parkeervoorzieningen optimaal?
  • Hoe stimuleert u ondernemerschap bij de winkeliers?
  • Zijn voor de winkeliers de juiste randvoorwaarden gecreëerd?

Het antwoord op die vragen kan niet komen van één enkele partij omdat het antwoord niet in één enkele oplossing zit. Het antwoord kan alleen komen van een multidisciplinair team, waarin ieder zijn of haar algemene en specifieke vastgoedexpertise inbrengt.

Oplossing voor de lange termijn

Onze experts kijken ieder met hun eigen bril naar uw winkelcentrum, brengen dat samen en komen gezamenlijk met een probleemdefinitie, oplossingsrichting en plan van aanpak. Zo krijgt u een oplossing voor de lange termijn en wordt uw winkelcentrum werkelijk toekomstbestendig.

Succesvol: nu en in de toekomst?

Met enkel een gezond, goed verzorgd en schoon winkelgebied kunt u zich tegenwoordig niet meer onderscheiden. Dat kunt u wel met uw aanbod en positionering. Als de wensen en behoeften van omwonenden veranderen, is het van groot belang dat u hierop inspeelt. Met onze FIT-aanpak helpen we u hierbij.

Meer weten of een afspraak maken?

Maak vrijblijvend een afspraak.