Home » Diensten » Verhuur en verkoop bedrijfsmatig onroerend goed

Verhuur en verkoop bedrijfsmatig onroerend goed

Ondersteuning op maat bij de verkoop of verhuur van uw winkel-, kantoor- of bedrijfsruimte

Wilt u een winkel-, kantoor- of bedrijfsruimte verkopen of verhuren? Dan bent u bij MVGM Bedrijfshuisvesting aan het juiste adres.

Wij kunnen u helpen bij:

  • Het bepalen van de vraagprijs op basis van transactiedata.
  • Het opstellen van een marketingstrategie.
  • Het actief benaderen van de doelgroep.
  • Het begeleiden van bezichtigingen en onderhandelingen.
  • Het afwikkelen van de transactie tot en met de oplevering en de notaris (bij verkoop).

Ú bepaalt daarbij wat u in eigen hand houdt en wat wij voor u overnemen. We maken voor u altijd een dienstverlening op maat. 

De prijs bepalen

Op basis van transactiedata en onze uitgebreide ervaring op gebied van waardebepaling adviseren wij u over de te verwachten koopsom of huurprijs en de te hanteren vraagprijs.

Bent u nog niet overtuigd of verkoop of mogelijk verhuur van uw object de beste keus is? Dan adviseren wij u ook over de huurwaarde en helpen we u een gefundeerde en juiste keuze te maken.

Oog voor alle zaken die meespelen

Natuurlijk zijn niet alleen de koopsom of huurprijs van belang, ook de overige voorwaarden spelen een belangrijke rol bij de verkoop of verhuur van uw pand. Wij adviseren u hier vooraf over en houden dit ook tijdens het proces continu in de gaten.

Kennis van de markt

Door de landelijke dekking en regionale spreiding van onze kantoren, onderhouden we contacten met alle grote landelijke spelers op de vastgoedmarkt en zijn we ook op lokaal niveau goed ingeburgerd.

We kennen uw lokale, regionale, landelijke of internationale markt goed. We weten wat er speelt. Op het gebied van prijsontwikkelingen en andere belangrijke trends en ontwikkelingen.

De beste deal

Naast inhoudelijke kennis van zaken, is ook het verkopen zelf ons vak. We adviseren u over welke stappen u kunt nemen om uw onroerend op de juiste manier en de juiste plekken onder de aandacht te brengen. We voeren dit desgewenst ook voor u uit, begeleiden de bezichtigingen en onderhandelen voor u de beste deal.

Is de deal gemaakt, dan ondersteunen we u ook graag bij de afwikkeling van de verkoop, tot en met de oplevering bij de notaris.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.