Home » Diensten » Verhuur zorgwoningen

Verhuur zorgwoningen

Het verhuren van (zorg)woningen kent vele aspecten. Het is niet alleen het laten zien van de woning en het opmaken van de huurovereenkomst. De toekomstige huurders moeten goed worden voorgelicht over de verplichtingen van de huurder, maar ook over wat ze mogen verwachten van de verhuurder. Daarnaast moeten de huurders worden geïnformeerd over onder andere de opbouw van de huur en de servicekosten in verband met het aanvragen van huurtoeslag. En wat vaak wordt vergeten is dat de zorgwoningen moeten worden opgeleverd. Deze opleveringen moeten worden vastgelegd, mocht er achteraf nog discussie zijn over de staat van de woning.

Het inrichten van een verhuurorganisatie voor uw zorgwoningen

U heeft de juiste mensen in dienst om zorgwoningen te verhuren aan kandidaat huurders, maar u wilt de verhuur van de zorgwoningen professioneler aanpakken? U kunt hiervoor vaste procedures inrichten, standaarddocumenten of richtlijnen vastleggen. Daarnaast moeten uw mensen getraind worden om volgens deze wijze te werken. Wij kunnen u helpen om deze organisatie in te richten en uw medewerkers klaar stomen om via een nieuwe werkwijze te gaan werken.

Het overnemen van de verhuur van uw zorgwoningen

Wanneer u niet de juiste mensen in dienst heeft kunt u overwegen om de verhuur van uw zorgwoningen (deels) uit handen te geven. Wij bespreken graag met u wat we in dat geval voor u kunnen betekenen.

Mogen wij u ontzorgen en met u meedenken?

Neem contact met ons op, we wisselen graag met u van gedachten over het verhuren van uw zorgwoningen.