Home » Diensten » VvE beheer

VvE beheer

Wij kunnen u volledig ontzorgen en u helpen om op professionele wijze de regie te houden over uw vastgoed. Wij zijn meer dan een administratiekantoor. Natuurlijk beheren wij uw financiële middelen. Uw administratie wordt door ons dagelijks bijgewerkt, jaarrekeningen en begrotingen worden tijdig en deskundig samengesteld en door een strakke incassoprocedure worden de betalingsachterstanden voor de VvE laag gehouden.

Maar wij beschikken ook over ruime juridische en organisatorische ervaring om VvE’s goed en efficiënt te kunnen besturen. En ten behoeve van inspecties aan het gebouw, het uitbesteden van noodzakelijk onderhoud, de begeleiding van groot onderhoud en het vergelijken van bouwkundige offertes staat technische deskundigheid ter beschikking. Professioneel en op maat geleverd.

In geval van calamiteiten zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. Eén telefoontje en u bent verzekerd van professionele, adequate hulpverlening.

Ons internetportaal biedt toegang tot zowel uw eigen als de algemene gegevens van de vereniging (splitsingsakte, vergaderstukken, jaarrekeningen, verzekeringspolissen, etc.) en inzage in uw eigen persoonlijke betalingsoverzicht.

Het bestuur heeft daarnaast toegang tot het bestuurdersportaal en realtime inzage in de boekhouding en de mogelijkheid tot een digitale kascontrole.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte op of neem contact op met onze Servicedesk voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over MVGM VvE en over ons dienstenaanbod.