Home » Diensten » Winkel centrum evenementen

Winkel centrum evenementen

Meer bezoekers met originele evenementen in uw winkelgebied

Evenementen hebben een belangrijke rol in uw winkelgebied. Ze dragen onder meer bij aan:

  • het creëren van een positiever beeld van uw winkelgebied,
  • het trekken van meer bezoekers,
  • het realiseren van een hogere bezoekfrequentie,
  • het langer verblijven in uw winkelgebied,
  • meer bestedingen in winkels en de horeca.

Goede evenementen organiseren die ook daadwerkelijk bovengenoemde effecten hebben, is echter niet makkelijk. Hoe zorgt u voor originele evenementen met het gewenste resultaat?

Doelgericht, zorgvuldig en verrassend

Wij helpen u graag. We hebben jarenlange ervaring als het gaat om winkelcentrum marketing en het organiseren van evenementen. We weten dat er talrijke mogelijkheden zijn om bezoekers te activeren en te binden en beschikken over een groot netwerk op dit vlak.

Los evenement of compleet jaarplan

U kunt ons inschakelen voor een los evenement of voor een heel jaarplan. We inventariseren altijd eerst wat u nu doet en hoe dat werkt. Daarbij kijken we uiteraard ook goed naar de signatuur van het gebied, de doelstellingen en belangen. Vervolgens gaan we aan de slag.

Denken we met u mee voor de langere termijn, dan ontwikkelen we samen met u een compleet jaarplan voor uw winkelgebied. Onze aanpak is doelgericht en zorgvuldig, het resultaat is verrassend.

Maximaal effect

Een evenement of consumentenactie is nooit een doel op zich. Daarom bedenken en organiseren we uw evenementen in nauwe samenwerking met alle belanghebbenden en zorgen we voor een goede aanloop en afsluiting. We verzorgen bijvoorbeeld ook de PR. We doen alles om het maximale uit uw evenementen te halen.

Oplossingen voor elk budget

We zijn altijd transparant over de kosten en bieden oplossingen voor vrijwel ieder budget. Schroom dus zeker niet om contact met ons op te nemen, ook niet als u wat minder te besteden heeft.

Ook goed om te weten: we boeken dusdanig veel activiteiten dat we grote inkoopvoordelen realiseren. En daar profiteert u natuurlijk ook van.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.