Home » Diensten » Winkel VvE Management

Winkel VvE Management

De regisseur van uw winkelvastgoed in VvE-verband

Bent u op zoek naar een partij voor de regie van uw winkelvastgoed in VvE-verband? Die u alles omtrent onderhoud, administratie en beheer uit handen neemt? Wij helpen u graag met:

  • het bestuur van uw VvE,
  • financieel administratief beheer,
  • technisch beheer.

Wij kijken daarbij altijd verder dan naar alleen beheer. Daar waar we kansen zien voor verbetering kaarten we deze bij u aan. Of het nu gaat om:

Wij hebben deze disciplines in huis en adviseren u proactief. Zodat u het rendement van uw winkelvastgoed continu kunt optimaliseren. Voor nu en in de toekomst.

Het bestuur van uw VvE

Geen zorgen meer of uw gezamenlijke eigendommen wel goed verzekerd zijn of over het organiseren en notuleren van Algemene Ledenvergaderingen. Uw vaste contactpersoon bij MVGM regelt al uw VvE zaken op een persoonlijke en betrokken manier.

We hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van beheer van commerciële Vereniging van Eigenaars. We behartigen belangen van meer dan 160 winkelcentra en winkelgebieden met een VvE-structuur verspreid over heel Nederland.

Financieel administratief beheer

Geen zorgen meer over uw dagelijkse administratie, het tijdig samenstellen van jaarrekeningen en begrotingen of betalingsachterstanden. Wij houden het allemaal voor u bij.

Wij stellen de jaarstukken en conceptbegroting op en berekenen de periodieke bijdrage. Wij regelen de betaling van gemeenschappelijke kosten, de facturatie van de bijdragen, incassoprocedures evenals tussentijdse financiële rapportages en overleg met de kascommissie.

Technisch beheer

Inspecties aan het gebouw, het uitbesteden van noodzakelijk onderhoud, schadeafwikkelingen, de begeleiding van groot onderhoud en het vergelijken van bouwkundige of installatietechnische offertes? Wij beschikken over ruime technische deskundigheid en nemen het graag van u over. We stellen daarbij uiteraard ook een meerjarenonderhoudsbegroting op ten behoeve van de reservering voor onderhoud.

Door onze onafhankelijke positie bent u niet gebonden aan bepaalde aannemers en andere (service)bedrijven. U bepaalt zélf met welke partijen u zaken doet. Wij leveren daarnaast (24-uurs)hulpverlening bij spoedeisende onderhoudsklachten.

Altijd bereikbaar, altijd inzicht

Onze gespecialiseerde Servicedesk is 24/7 telefonisch bereikbaar via +31 (0)88 432 4301. Beheren wij uw winkel VvE? Dan krijgt u via een unieke inlogcode toegang tot het beveiligde MVGM Portaal: Mijn VvE, waar u altijd uw eigen gegevens en de gegevens van de VvE in kan zien. Zoals een overzicht van de VvE-Bijdrage en NAW-gegevens, de splitsingsakte, notulen, verzekeringspolissen en financiële jaarverslagen.

We werken hard aan het beschikbaar stellen van alle informatie via de TWINQ software. Staat de informatie die u zoekt nog niet op TWINQ? Log dan in op het (oude) portaal of laat het ons weten via servicedesk.winkelvve@mvgm.nl.

Meer weten of een afspraak maken?

Wilt u meer weten over Winkel VvE Management en hoe wij u kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op, we adviseren u graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.