Home » Diensten » Winkelcentrum marketing

Winkelcentrum marketing

Een sterk winkelgebied, nu én in de toekomst

Consumenten stellen steeds hogere eisen aan winkelgebieden. Uw winkelgebied schoon, verzorgd en veilig houden is niet meer voldoende om succesvol te blijven en aan deze eisen te voldoen.

Mensen zoeken plezierige ontmoetingsplekken. Plekken waar zij makkelijk aan informatie komen en waar, op een manier die past bij uw winkelgebied, iets te beleven is.

Aan hoge eisen voldoen

Wij helpen u bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve marketingcommunicatie. Zodat uw winkelgebied kan blijven voldoen aan de steeds hogere eisen van de huidige, goed geïnformeerde consument.

Wat is uw onderscheidend vermogen?

Een sterke basis is voor effectieve marketing onmisbaar. Daarom starten met het beantwoorden van de vraag: wat is uw onderscheidend vermogen? Als u niet kiest wordt u immers ook niet gekozen.

Welke toegevoegde waarde levert uw winkelgebied ten opzichte van andere winkelgebieden?

Heldere profilering

We leggen uw onderscheidend vermogen vast in een Manifest. Dit maakt een heldere profilering mogelijk en geeft sturing aan de keuzes voor uw uitstraling in:

  • logo en huisstijl,
  • promotionele acties,
  • evenementen,
  • alle andere communicatie.

De juiste keuzes op korte én lange termijn

Ook na het opstellen van het Manifest blijven we u adviseren en ondersteunen. Wij helpen u om niet alleen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn de juiste keuzes te maken.

Het resultaat is een sterke, herkenbare en consequente uitstraling, waarin u beloftes doet over uw winkelgebied die u waarmaakt. En dat komt ook het rendement van uw winkelvastgoed ten goede.

Meer weten over wat wij hierin voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, we helpen u graag verder.