Home » Diensten » Woningmakelaardij

Woningmakelaardij

Begeleiding van A tot Z bij aankoop, verkoop en uitponding van woningen

Zoekt u als particulier een nieuwe woning en/of wilt u een woning verkopen? Zoekt een als woningcorporatie of belegger een partij die u kan begeleiden bij uitponding? In beide gevallen helpen wij u graag.

Woning aankopen en verkopen

Bij de aankoop of verkoop van een nieuwe woning zoekt u natuurlijk een makelaar die de markt goed kent, snapt wat uw behoeften zijn en de beste deal voor u regelt in de onderhandelingen.

Onze collega’s van MVGM zusterbedrijf en NVM-lid Jacobus Recourt kennen de grootstedelijke regio’s van Amsterdam en Den Haag door en door. Zeker in een markt als Amsterdam is scherp en alert reageren van groot belang. Daar zijn we goed in en zo bereiken we voor u de beste resultaten.

Persoonlijke en complete begeleiding

We willen het pand kennen, maar zeker ook u als klant. We gaan dan ook altijd voor de persoonlijke benadering en begeleiden u in het complete proces van aan- of verkoop. Zoals:

  • de waardebepaling,
  • gevalideerde taxatie,
  • woningen voor u zoeken,
  • uw woning voor verkoop breed onder de aandacht brengen,
  • onderhandelen,
  • opstellen van de overeenkomst.

Huurwoningen uitponden

Wilt u als woningcorporatie of belegger huurwoningen verkopen, ook dan helpen wij u graag. Voor professionele opdrachtgevers verzorgen we met grote regelmaat het volledige uitpondproces.

Dagelijkse kennis van de prijsontwikkelingen op buurtniveau, scherpte en snelheid van communiceren zijn de basis voor een succesvol uitpondtraject. Ook de verkoop en verhuur van niet-DAEB bezit, zoals dure en middeldure huurwoningen, zowel nieuwbouw als bestaande bouw en bedrijfsmatig OG, is bij ons in goede handen. De uitstekende resultaten bewijzen dat.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?