Home » Diensten » Zelf uw VvE beheren

Zelf uw VvE beheren

Dé tool om zelf uw VvE te beheren

Veel VvE’s kiezen ervoor om het financieel, administratief en technisch VvE beheer uit te besteden of samen met ons op te pakken. Maar het komt ook voor de VvE’s dit graag zelf blijven doen, met name bij kleinere VvE’s.

24/7 inzicht en overzicht over uw VvE

Voor Verenigingen van Eigenaars met 2 tot 15 appartementsrechten ontwikkelde MVGM VvE samen met VvE Manager een online omgeving waarhet bestuur van kleinere VvE’s zelf het beheer kan voeren. Via deze software en online omgeving kan u de complete VvE boekhouding bijhouden, inclusief betalingsherinneringen, een onderhoudsplanning en de ledenadministratie. Via de dashboard-functie van VvE Manager ziet u 24/7 in één oogopslag hoe uw VvE ervoor staat.

Eenvoudig uw VvE financiën beheren

In VvE Manager worden uw uitgaven en inkomsten voor het grootste deel automatisch bij de juiste begrotingspost geboekt. Herkent het systeem een betaling niet, dan kunt u deze eenvoudig zelf toewijzen aan een begrotingspost. Door aan te geven dat deze betaling in de toekomst altijd aan deze post moet worden toegewezen, maakt u het beheer steeds makkelijker.

VvE-leden die niet tijdig betalen krijgen automatisch een melding van de betalingsachterstand. U stelt zelf in wanneer u de herinnering wilt versturen en of er een boete betaald moet worden, allemaal afhankelijk van de wensen en afspraken binnen uw VvE.

Inzicht op onderhoudskosten

Op basis van een aantal gegevens van uw woning levert VvE Manager een grootonderhoudsplan, waardoor u globaal weet welk onderhoud wanneer moet plaatsvinden en wat dit gaat kosten. U kunt daardoor precies zien of u genoeg spaart en in welk jaar uw VvE waarschijnlijk een tekort heeft.

Verlaag uw VvE-kosten

VvE Manager helpt u wanneer u start met het gebruik van onze online tool, we gaan met u na of en hoe u de kosten van uw VvE structureel kan verlagen. Vaak zien we hier mogelijkheden voor, waardoor er meer geld beschikbaar komt voor groot onderhoud. En door het overzicht over de VvE administratie en over het onderhoudsplan is de kans kleiner dat u moet bijbetalen voor onverwacht onderhoud. Het kan zelfs zo zijn dat de aandacht voor tijdig en kwalitatief onderhoud ervoor kan zorgen dat de VvE verzekeringspremie fors kan worden verlaagd.

Hulp vragen kan altijd

Mocht u alsnog hulp willen, dan kan dit natuurlijk. Wij staan altijd voor u klaar als u vragen heeft of toch meer ondersteuning wenst.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte op of neem contact op met onze Servicedesk voor meer informatie, we vertellen u graag meer over MVGM VvE, VvE Manager en over ons dienstenaanbod.