Baas voor een dag selfie met Ziyad en Eddy200 kinderen ervaren vandaag hoe het is om baas te zijn door JINC project ‘Baas van Morgen’. Ziyad neemt vandaag het roer over van Eddy Smit, Algemeen directeur van MVGM dé vastgoedregisseur, voor een dag heeft hij het voor het zeggen bij een bedrijf met zo’n 20 kantoren en meer dan 600 medewerkers. Een dag vol inspiratie die de leerlingen leert om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Jong talent als Baas van Morgen

In Nederland groeien meer dan 600.000 kinderen op in een omgeving met sociaaleconomische achterstand. Jongeren met dromen en talenten, die het vaak ontbreekt aan een waardevol netwerk, de juiste vaardigheden en kennis over beroepen om hun talent te ontplooien. Daardoor is een goede start op arbeidsmarkt voor hen niet vanzelfsprekend. Bovendien loopt de kansenongelijkheid in het onderwijs op.

Een stap in de vastgoedwereld

Ziyad zet vandaag een stap in de vastgoedwereld. Tijdens een rondleiding op het hoofdkantoor in Rijswijk vertellen de MVGM medewerkers wat voor functie zij invullen zodat hij de veelzijdigheid binnen 1 bedrijf kan zien, en alle verschillende rollen die essentieel zijn in het beheren of verhuren van vastgoed. Daarna gaat Ziyad met Ellen Tack, accountmanager gespecialiseerd in het beheren van winkelcentra op pad om te kijken bij één van de winkelcentra die MVGM beheert. Wat doen we daar allemaal, hoe zorgen we ervoor dat mensen naar die winkelcentrum willen komen, hoe ziet Ziyad de toekomst van winkelcentra? Allemaal vragen waar MVGM de frisse blik van Ziyad graag op wil horen.

MVGM JINC Baas van MorgenAfsluiten als een baas

We sluiten de dag met Ziyad af met een presentatie van wat hij heeft gezien, gedaan en geleerd. Als een echte baas mag hij presenteren en advies geven aan Eddy over MVGM. Een dag voor inspiratie voor het talent van morgen!