Roel Meuwissen van MVGM Inkoop | Tijdens het (technisch) beheer van vastgoed werkt MVGM samen met een breed scala aan leveranciers op het gebied van onder meer:

  • afvalverwerking
  • energielevering
  • liftonderhoud

Het belang van mantelovereenkomsten

Om deze samenwerkingen zo efficiënt en effectief mogelijk te benutten, hebben wij per discipline mantelovereenkomsten samengesteld. Deze mantelovereenkomsten creëren uniformiteit binnen de diversiteit aan diensten en leveranciers. Hierbij hebben we zowel oog voor opdrachtgevers, als voor huurders, leveranciers en andere belanghebbenden.

Binnen de mantelovereenkomsten bieden we een variëteit aan type onderhoudscontracten en samenwerkingsverbanden met leveranciers. Op basis hiervan kunnen wij vastgoedeigenaren een gefundeerd advies geven over welke leverancier en welk type onderhoudscontract voor uw vastgoed van belang kan zijn. We stemmen onze advisering altijd af op het vastgoed, de locatie, de huurders en de strategie die een eigenaar heeft voor zijn of haar vastgoedportefeuille.

Kwaliteit sturing door benchmark

Doordat MVGM binnen deze uniforme mantelovereenkomsten samenwerkt met leveranciers zijn we in staat de dienstverlening meetbaar te maken en daar waar nodig bij te stellen.

Interne optimalisatieslag door verdere digitalisering

We kijken niet alleen hoe de dienstverlening van leveranciers geoptimaliseerd kan worden, maar ook hoe MVGM haar dienstverlening kan optimaliseren. In het komende jaar zal MVGM Inkoop zich bijvoorbeeld richten op het digitaliseren van contracten en overeenkomsten. In lijn met de BRIK kernwaarden en de focus op duurzaam ondernemen willen we meer papierloos en daarmee ook efficiënter werken.

Kunnen wij u helpen met een efficiëntieslag in de samenwerking met uw leveranciers?

We denken graag met u mee over uw leveranciers voor het vastgoed dat u in eigendom hebt. Wilt u meer weten over de inhoud van onze mantelovereenkomsten en onze werkwijze op het gebied inkoop- en contractmanagement dan vernemen wij dat graag!

Neem contact op met onze inkoop specialisten, we komen graag bij u langs

MVGM Inkoop bundelt de diverse inkoopbehoeftes en creëert daardoor dagelijks inkoopcollectieven voor haar opdrachtgevers waardoor wij naast goede bruto prijzen ook kortingen kunnen bieden. Kostenbesparingen van 20% zijn geen uitzondering, inclusief kwaliteitsborging en zonder dat een leverancier zich onder druk gezet voelt. Benieuwd of u ook kan besparen op het onderhouden van uw vastgoedportefeuille? Neem contact met ons op voor meer informatie.

[medewerker id= 10]