Begin mei 2018 is Brightlot gelanceerd door co-founders Stefan de Kock, Donald Schut en Joost Schut. Zij startten een nieuw vastgoedmarketing bedrijf onder de paraplu van MVGM en mikken meteen hoog. No guts, no glory, zoals ze zelf zeggen. Beschikbare vierkante meters zijn er voldoende. Het is de kunst die te verkopen en te verhuren. Sommigen doen dat vast goed. Brightlot doet dat heel goed.

100% gespecialiseerd in real estate marketing & communicatie

Het vaste team van Brightlot heeft samen meer dan 55 jaar ervaring in vastgoed en communicatie. Met een passie voor vastgoed. Brightlot kent het wereldje van binnen en buiten, snapt hoe het werkt en weet waar de kansen en uitdagingen liggen. Brightlot begrijpt als geen ander hoe je snel en effectief vierkante meters verkoopt en verhuurt en hoe je vastgoed profileert.

One-stop-shop

Slimme marketing en communicatie draagt bij aan de interesse in een vastgoedobject. Brightlot bruist van de ideeën en biedt daarvoor de bouwstenen. Van strategie en concept tot een slimme mix van digitale en fysieke middelen. Van data-analyse tot gerichte campagnes en predictive marketing. Alles wat nodig is om de doelgroep te bereiken en optimaal marketing rendement te halen.

Marketingpartner

Stefan, Donald en Joost werkten al veel samen op diverse vastgoedprojecten en vanuit verschillende bedrijven. “Binnen Brighlot willen we onze kennis en ervaring bundelen en inzetten voor de marketing van woning- en commercieel onroerend goed projecten”, aldus Stefan. “Samen met Eddy Smit, algemeen directeur van MVGM, is een ambitieus plan ontstaan om de ultieme marketingpartner te worden voor
vastgoedfondsen, -eigenaren, makelaars, ontwikkelaars, ontwikkelende bouwers, corporatie, gemeenten en andere overheden. Brightlot kan de relaties van MVGM hiermee ondersteunen, maar natuurlijk ook bedrijven die geen band hebben met MVGM.”

MVGM de vastgoedregisseur over Brightlot

Eddy Smit over Brightlot: “We zien het toenemend belang en interesse in de branding en positionering van vastgoedcomplexen. Brightlot is gespecialiseerd in het bedenken van een concept voor woningcomplexen en voor commercieel onroerend goed en kan vastgoed heel
duidelijk in de spotlight zetten om bijvoorbeeld de verhuur of verkoop te bevorderen. Met de investering in Brightlot verbreden we de serviceverlening naar onze opdrachtgevers waardoor we samen nog beter tegemoet kunnen komen aan de behoeftes van onze opdrachtgevers.”

Wie is wie

Van links naar rechts Donald, Joost & Stefan:Brightlot-teamfoto

Donald Schut

Vanaf 2006 compagnon bij Schutreclame. Sinds 2012 gespecialiseerd in vastgoedcommunicatie, medeoprichter van Realmark, pioneer in BOG in het professionaliseren van marketing en communicatie in de verkoop en verhuur van (vooral bedrijfs)onroerend goed. Pas tevreden als het echt goed is.

Joost Schut

Marcom manager en creatief met online marketing als specialisme. In de afgelopen 6 jaar de vastgoedbranche goed leren kennen en een brede kennis en netwerk van de markt opgedaan in als medeoprichter en vormgever van Realmark. Creatief, effectief en betrokken.

Stefan de Kock

15 jaar ervaring in vastgoedmarketing bij reclame- en digitale bureaus. Wil op een creatieve doelgerichte manier resultaat behalen. Verrast graag met vernieuwende ideeën en invalshoeken en gelooft niet in onmogelijkheden.

Benieuwd naar meer informatie?

Kijk op www.brightlot.nl of neem vrijblijvend contact voor een kennismaking, we vertellen je graag meer!

[medewerker id=207]