Op 5, 6 en 7 juni 2018 heeft MVGM deelgenomen aan de PROVADA, hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche. Op onze unieke standplaats direct rechts bij binnenkomst hebben we veel bezoekers ontvangen op de stand van MVGM. Met een record van 25.000 bezoekers tijdens de 3 PROVADA dagen is er bijgepraat met bestaande relaties en zijn er nieuwe relaties tot stand gekomen. Een succesvolle beursdeelname voor MVGM.

CBRE GI gunt verhuur en beheer van Rhapsody in Amsterdam aan Woovehub en MVGM

Tijdens de PROVADA formaliseerden CBRE Global Investors, MVGM en Woovehub de strategische samenwerking voor het concept Slim Wonen. Na de succesvolle afronding van het pilot project de BrouwerIJ in Amsterdam is Rhapsody in Amsterdam het eerste project waar alle facetten van Slim Wonen een plek hebben gekregen. De bewoners gaan dit merken door efficiënte, digitale verhuur enerzijds en een servicegerichte aanpak anderzijds.

PROVADA FUTURE netwerktafels over vastgoed verduurzaming en risicobeperking in het zorgvastgoed

MVGM is partner van PROVADA FUTURE, het platform voor trends en innovaties met impact op de bouw- en vastgoedsector. Een trend die MVGM herkent in de vastgoedsector is de groeiende behoefte aan levensloop bestendige huisvesting en daarop aangepaste zorgverlening. Cor Treure, MVGM directeur IT en Innovatie heeft tijdens de PROVADA een netwerktafel gehost waarin hij met uiteenlopende gesprekken voerde met aandacht voor risicobeperking in zorgvastgoed.

Noud Ackermans, Contract & Procesmanager COG & MVGM Innovatie ambassadeur heeft samen met Antonio Vega van Energetika en andere deelnemers gesproken over vastgoed verduurzaming door het toepassen slimme technieken het huurcomfort van vastgoedgebruikers te vergroten. 

Stichting Women in Real Estate

Landelijk verhuurmanager van MVGM Wonen, Willemijn Brand heeft de vrouwen van Stichting Women in Real Estate ontmoet op de stand van MVGM. WIRE is een netwerkclub met vrouwen werkzaam in de omgeving groot Amsterdam met in het bestuur Eefje van Bommel, Laurentien Kok, Manja Meuleman en Willemijn Brand.

Verlenging samenwerking MVGM en Ventu

MVGM heeft de samenwerking met Ventu voor een jaar verlengd. Algemeen Directeur en mede-eigenaar van MVGM, Eddy Smit en Jan Willem de Graaf van Ventu vierden de verlenging op de PROVADA.

Fusie Verwey Vastgoed en MVGM

Voorafgaand aan de PROVADA hebben MVGM en Verwey Vastgoed aangekondigd dat de twee bedrijven gaan fuseren. Tijdens de PROVADA proosten (v.l.n.r.) Eddy Smit, Menno van der Horst en Eric Verwey op de aanstaande fusie.