Home » Nieuws & blogs » MVGM deelname PROVADA 2022

nieuws, corporate, holding

MVGM deelname PROVADA 2022

3 maanden geleden

Op 14,15 en 16 juni heeft de PROVADA plaatsgevonden. Meer dan 24.000 bezoekers hebben dit jaar
de grootste vastgoedbeurs van Nederland bezocht. Het thema voor 2022 was ‘Act now for a better tomorrow’. MVGM heeft als trotse beursstandhouder met meer dan 100 collega’s deelgenomen, relaties ontmoet en nieuwe contacten op gedaan.

 

Willemijn Brand, manager MVMG Wonen, ontving op onze stand de dames van  Women in Real Estate (WIRE), een netwerkclub met Amsterdamse vastgoedvrouwen, voor een lunchbijeenkomst. In informele setting werd gesproken over interessante vastgoedthema’s en ontwikkelingen.

 

Frank Visser, Accountmanager MVGM Wonen was uitgenodigd op de stand van Van Wijnen om samen met Ingrid Bontkes van Bouwinvest en Paul Engel van Van Wijnen te spreken over de samenwerking voor de huurders van het Dok en het gebruik van een huurdersportaal.

 

 

Nadat Jonathan van Noort, Junior Technisch Manager MVGM, tijdens de openingsbijeenkomst van de studentendag in is gegaan op zijn werkzaamheden en MVGM als werkgever, hebben wij 3e en 4e jaars studenten van diverse hogescholen en universiteiten mogen verwelkomen op de stand voor een kennismaking en een waardevol carrière advies. Onder de studenten, die een gesprek hebben gehad met MVGM, werd een nieuwe Ipad verloot. Wij feliciteren Hein Huiskes met het winnen van deze Ipad en wensen hem en alle andere studenten heel veel succes in de toekomst.