Sabine en Wouter

MVGM is lid van Holland PropTech, een business club voor smaakmakers en innovators in de vastgoedsector. Initiatiefnemers Sabine Schoorl en Wouter Truffino hebben MVGM uitgenodigd om de MatchMaking Meetup die plaatsvond op 23 maart 2017 en waar zij startup founders verbinden met corporate captains.

Nieuwe vastgoedontwikkelingen, innovaties en kansen

Passend binnen de MVGM BRIK kernwaarden maken wij, door ons lidmaatschap in 5 MatchMaking Meetups per jaar, kennis met een grote variatie aan startups in de vastgoedbranche en zien we nieuwe ontwikkelingen, innovaties en kansen ontstaan.

Na het MatchMaking gastheerschap van ING en Blauwhoed en Van der Vorm, heeft MVGM een editie mogen hosten en organiseren die plaatsvond in de Caballero Fabriek in Den Haag. Een voormalige sigarettenfabriek die nu ingericht is als hip kantoorverzamelgebouw en dat MVGM Kantoren beheert.

Verbindend programma voor startup founders en corporate captains

Na een welkomstwoord door financieel directeur en mede-eigenaar van MVGM, Menno van der Horst vertelden 5 inspirerende startup ondernemers enthousiasmerend over de nieuwe technologie die zij ontwikkelen. Openr vertelde bijvoorbeeld over een innovatieve intercom met een digitaal beltableau die je met een app op afstand kan beantwoorden en waarmee je deuren kan openen.

En de ondernemers achter Parkbee vertelden over hun opmars in Nederland en binnenkort zelfs ook in de UK. Zij maken parkeergarages van bedrijven toegankelijk voor het grote publiek.

Wouter en Sabine weten met tijdens de MatchMaking Meetup van Holland PropTech de connectie goed te leggen door onder meer iedere startup ondernemer na de pitch te vragen met welke grownup captain zij in contact willen komen. Ook MVGM heeft hierdoor nieuwe en interessante contacten opgedaan.

Naast de pitchers vertelde Danny Romeijn dat je innovaties soms niet ver hoeft te zoeken. De key-note spreker die de functionaliteit van PowerPoint tot in detail kent liet interactieve functies zien waar je niet direct bij stil staat als je een presentatie voorbereid. Je kan zelfs animaties maken in PowerPoint!

Wij zijn geinspireerd en kijken uit naar de volgende MatchMaking Meetup

Wil je bij de volgende MatchMaking Meetup zijn of wil je meer weten of Holland PropTech? Kijk op de website van Holland PropTech en ontmoet ons op de volgende bijeenkomst.