Op donderdag 5 november 2020 nam MVGM deel aan de PROVADA live. PROVADA is het grootste vastgoedplatform in Nederland waar de publieke en private sector samenkomen. De PROVDA is bekend van de grootste vastgoedbeurs van Nederland waar kennisdeling, inspiratie en netwerken centraal staan.

Frits Sissing interviewt Maarten Vermeulen

In de PROVADA lobby werd Maarten Vermeulen (Algemeen directeur MVGM Nederland) geïnterviewd door de eigenaar van de PROVADA John Schreuter en door presentator Frits Sissing.

Ronde tafel gesprek over Space as a Service met Yardi en Vastgoedmarkt

Maarten Vermeulen had een ronde tafel gesprek met Yardi en Vastgoedmarkt over Space as a Service en veranderende behoeftes van werkgevers en werknemers.

Webinar: hoe ga je van promotie management naar datagedreven gebiedsmarketing

In een live webinar gaven Marieke Nievergeld Schijvens (manager gebiedsmarketing & -management MVGM en Mariëlle van ’t Oever (teamleider Business Intelligence Watson & Holmes) tijdens de Provada live editie een uitgebreide inkijk over het proces en de mogelijkheden die gebiedsmarketing met zich meebrengt.

Hoewel het een succesvolle online beurs was, kijken wij uit naar een volgende PROVADA in de RAI in Amsterdam waar wij opdrachtgevers en relaties in goede gezondheid in persoon hopen te ontmoeten.