Op 13, 14 en 15 juni heeft de Provada plaatsgevonden. Meer dan 26.000 bezoekers hebben dit jaar de grootste vastgoedbeurs van Nederland bezocht. MVGM heeft als trotse beursstandhouder met meer dan 100 collega’s deelgenomen, relaties ontmoet en nieuwe contacten op gedaan.

Ondertekening kantoorpand Rotterdam
Met het tekenen van de overeenkomst is het officieel: Onze collega’s in Rotterdam gaan verhuizen naar Coolsingel 120, gelegen in het  bruisende hart van de stad Rotterdam. In deze levendige omgeving, waar bedrijvigheid en creativiteit samenkomen, nemen onze Rotterdamse collega’s van Property & Asset Management, Wonen en VvE vanaf november hun intrek op de 12e en 13e verdieping van de Allianz Tower. Met deze stap geven we verdere invulling aan “Passion for People and Property” en stimuleren we samenwerking, innovatie en groei.

 

Ondertekening samenwerking Achmea Real Estate
Manfred Ziere, directeur MVGM Wonen heeft samen met Annemarie Maarse, director Asset Management Achmea Real Estate en Boris van der Gijp, directeur Vastgoed Achmea Real Estate de langdurige samenwerking met Achmea Real Estate ondertekend. Wij hebben samen met alle partijen hard gewerkt aan dit duurzaam partnership. We zijn niet alleen trots, maar ook heel blij met deze samenwerking. En bedanken speciaal Linda van Son-Bos, teammanager Assetmanagement, Retail en Health Care voor de productieve samenwerking.

 

 

Ondertekening contract Provada
Tijdens de Provada hebben Janno de Haas, CEO MVGM en Peter Schreuter, CEO Provada een contract ondertekend wat MVGM ook voor de komende 3 jaar als standhouder verbindt met de Provada. Wij kijken uit naar het continueren van een fijne samenwerking.

 

 

Bijeenkomst Effectieve marketing
Op het Kernplein van Kern, NEVAP en de Amsterdam School of Real Estate heeft Martijn Pas, Hoofd gebiedsmarketing MVGM samen met Daan Woudhuysen (ondernemingsvereniging Boven ’t Y) en Frank van der Steen (FanWork) een presentatie gegeven hoe effectieve marketing zorgt voor meer bezoekers in een winkelcentrum met als voorbeeld winkelcentrum Boven ‘t Y in Amsterdam.

 

 

Passion for People and Property borrel
Op woensdagmiddag vond onze drukbezochte en vooral ook gezellige ‘Passion for People and Property’ borrel plaats. Tijdens de borrel was er volop gelegenheid voor (hernieuwde) kennismaking en bijpraten met onze relaties. Een DJ zorgde voor de achtergrondmuziek en de inwendige mens werd ruimschoots voorzien door de vele lekkere hapjes en de cocktailbar.

 

 

Studentendag
Na de openingsbijeenkomst van de studentendag op donderdag hebben wij 3e en 4e jaars studenten van diverse hogescholen en universiteiten mogen verwelkomen op de stand voor een kennismaking en een waardevol carrière advies. Onder de studenten, die een gesprek hebben gehad met MVGM, werd een nieuwe Ipad verloot. Wij feliciteren de winnaar van de Ipad en wensen alle studenten heel veel succes in de toekomst.