Home » Nieuws & blogs » MVGM verantwoordelijk voor het assetmanagement, technisch en administratief beheer van kantoorgebouw De Brug in Rotterdam dat JEX huurt.

MVGM verantwoordelijk voor het assetmanagement, technisch en administratief beheer van kantoorgebouw De Brug in Rotterdam dat JEX huurt.

1 maand geleden

Rotterdam, 25 oktober 2022 – JEX Technology Group B.V. verhuist naar kantoorgebouw De Brug in Rotterdam. Het innovatieve techbedrijf met focus op software en diensten voor flexibele arbeid, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met MVGM Property & Asset Management die namens Wisdom (Brug&Kade) B.V. optreedt.  JEX huurt het hele kantoorgebouw met een oppervlak van ca. 15.000 m2. De verhuizing staat gepland voor medio volgend jaar maar JEX heeft nu al tijdelijk een groot aantal medewerkers in het bijbehorende gebouw De Kade gehuisvest. De verhuizing faciliteert en onderstreept de aanhoudende exponentiële groei van het nog jonge en ambitieuze bedrijf. MVGM Property & Asset Management is verantwoordelijk voor het Asset management en het technisch en administratief beheer van het gebouw.

Iconisch kantoorgebouw De Brug

De Brug, een uniek en iconisch gebouw in de stad, maakt deel uit van ontwikkelgebied Kop van Feijenoord in Rotterdam Zuid. Zo worden de fabrieksterreinen aan de rand van de wijk getransformeerd naar een plek om te wonen en te werken, met goede voorzieningen. Ook komt er meer aandacht voor groen. Bijvoorbeeld langs de Maaskade wat de komende jaren een groene, aangename recreatieplek zal worden. De ambitie van JEX om ook maatschappelijk impact te maken op de omgeving, maakte de keuze voor deze locatie op Rotterdam Zuid een logische. De verbinding van JEX met dit deel van de stad kwam al in 2021 tot uiting bij de presentatie van JEX als eerste Official Training Partner van voetbalclub Feyenoord.

Nick Hillebrand, algemeen directeur en oprichter van JEX: “De explosieve groei van JEX maakte ons huidige kantoor al binnen een paar maanden na onze intrek te klein. We zijn al snel op zoek gegaan naar een nieuwe werkomgeving waar we langer door kunnen groeien, onze ambities waar kunnen maken en waar we midden in de maatschappij staan. De Brug geeft ons hiervoor de ultieme uitgangspositie in de stad waar we thuishoren en waar we deel van uitmaken: Rotterdam”.

Ruben de Koning, managing director van MVGM Property & Assetmanagement, namens verhuurder verantwoordelijk voor het assetmanagement en technisch en administratief beheer van het gebouw: “de verhuur van het gehele Brug gebouw aan JEX is instrumenteel voor de verwezenlijking van de strategie voor Brug & Kade. Wij zijn dan ook bijzonder content met de komst van JEX mede gezien hun ambitie en visie. In het naastgelegen Kade gebouw is thans nog mooie ruimte beschikbaar”.

De Brug is een modern en duurzaam kantoor met energielabel A en een eigen wko-installatie onder het gebouw. De Brug wordt de komende maanden gerenoveerd om nieuwe huurder JEX optimaal te faciliteren. Verhuurder Wisdom (Brug&Kade) B.V. is bij de totstandkoming van de huurovereenkomst begeleid door JLL, in collegiale samenwerking met Briq en Colliers. MVGM Property & Asset Management is verantwoordelijk voor het Asset management en het technisch en administratief beheer van het gebouw.