MVGM VvE beheert al sinds 1953 Verenigingen van Eigenaars en is continue op zoek naar manieren om besturen en leden van VvE’s nog beter van dienst te kunnen zijn. De jarenlange ervaring in het vastgoedmanagement heeft MVGM geleerd wat de belangrijkste wensen en behoeften van VvE’s zijn. MVGM VvE anticipeert daarnaast op vragen en behoeften vanuit de markt en is scherp op nieuwe ontwikkelingen in VvE beheer. Vanuit deze strategie merkte MVGM VvE op dat er behoefte was aan een ander soort VvE beheer die meer past in deze tijd. MVGM VvE lanceert daarom nieuwe beheerpakketten die zorgen voor een beheerpakket op maat.

Beheerpakketten op maat

De nieuwe beheerpakketten zijn specifiek afgestemd op de behoeften van het bestuur en de leden van een VvE en niet alleen, zoals gebruikelijk is, gebaseerd op de diensten die MVGM als VvE-beheerder kan leveren. Zo biedt MVGM VvE een product en een serviceniveau aan dat is afgestemd en past bij de wensen van een VvE. Deze aanpak is uniek in het professionele VvE beheer.

MVGM VvE biedt in totaal 6 verschillende pakketten aan die elk haar eigen kenmerken hebben.

  • VvE Beheer Start: veel taken zelf in de hand houden, maar het financiële gedeelte regelt MVGM.
  • VvE Beheer Selectief: zelf controle houden over de VvE, maar wel kunnen rekenen op professionele ondersteuning van MVGM
  • VvE Beheer Plus: de meest voorkomende taken van de VvE worden geregeld door MVGM.
  • VvE Beheer Premium: alle VvE zaken worden verzorgd door MVGM met een hoog serviceniveau
  • VvE Beheer Excellent: alle zaken zijn tot in de puntjes geregeld met een excellent serviceniveau
  • VvE Beheer Klein Compleet: volledige ondersteuning speciaal voor de kleinere VvE

Altijd een pakket dat past bij de wensen van een VvE

Elke VvE is uniek en geholpen met maatwerk. MVGM maakt het daarom zo makkelijk en flexibel mogelijk en met de nieuwe beheerpakketten is er altijd een pakket dat het beste past bij de wensen van de VvE.

Wat vindt u belangrijk? Bekijk onderstaande video of bekijk alle pakketten op MVGM.nl/vve

https://youtu.be/XQpdAItawTs