De Caballero Fabriek op de Binckhorst in Den Haag, ooit een sigarettenfabriek, vandaag de dag een bedrijfsverzamelgebouw en co-working space voor innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. Alle ruimtes zijn gevuld & de huuraanvragen blijven binnenstromen. Wat maakt deze locatie tot succes?

Community gevoel door in-house beheer

MVGM Kantoren verzorgt sinds half 2016 het ‘in-house’ beheer voor de CabFab, locatiemanager Wesley Binken voert het dagelijkse beheer, het facilitair management en de verhuur van kantoorruimtes vanuit een kantoor in de entree van het bedrijfsverzamelgebouw. Een ideale situatie voor de eigenaar, Gemeente Den Haag en ook voor de huurders die direct bij iemand terecht kunnen met wensen en vragen. De persoonlijke benadering creëert een community gevoel waarin huurder en beheerder samen zorgen voor een optimaal gebruik en onderhoud van het verzamelgebouw.

Een locatiemanager voor uw bedrijfsverzamelgebouw?

Er is reuring in het gebouw en er vinden met regelmaat evenementen plaats. Wil je eens rondkijken in dit inspirerende bedrijfsverzamelgebouw? Bekijk de CabFab website  en neem voor meer informatie contact op met de locatiemanager via cabfab@mvgm.nl. Benieuwd of een betrokken locatiemanager interessant kan zijn voor uw vastgoedexploitatie? Neem contact op met het team van MVGM Kantoren via info.kantoren@mvgm.nl.