Home » Over MVGM

Over MVGM, dé vastgoedregisseur

Wat betekent uw vastgoed voor u? Een plek om dromen waar te maken, een solide investering of juist een spaarpotje voor later? Of die droom of visie werkelijkheid wordt is afhankelijk van de marktontwikkelingen en de beslissingen die u neemt. Wat uw vastgoed ook voor u betekent, MVGM helpt u.

Grootste vastgoedbeheerder van Nederland

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de gehele of gedeeltelijke regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen. MVGM voert als grootste vastgoedbeheerder van Nederland beheer over:

  • 60.000 huurwoningen,

  • meer dan anderhalf miljoen vierkante meter kantoor- en bedrijfsruimte,

  • ruim anderhalf miljoen vierkante meter winkelruimte,

  • 50.000 appartementen van bijna 3.000 Verenigingen van Eigenaars,

  • En tal van andere projecten.

Landelijke dekking en lokale aanwezigheid

Met een landelijke dekking met meer dan 600 medewerkers die werken vanuit 20 kantoren ontzorgt MVGM haar klanten op het vlak van vastgoedmanagement, VvE beheer, het uitvoeren van taxaties en de koop, verkoop, aan- of verhuur van bedrijfsonroerend goed. Door de bundeling van krachten van de verschillende specialisaties kan MVGM een compleet geïntegreerde benadering bieden van (internationale) ervaring en kennis van lokale ontwikkelingen.

De vastgoedadviseur voor ú

MVGM werkt voor een variëteit aan opdrachtgevers; nationale en internationale beleggers, banken en financiers, woningcorporaties, ondernemers, DGA’s, verzekeringsmaatschappijen, particuliere eigenaren, overheden en overheidsinstanties. Onze specialisten kunnen u het vastgoed advies geven waar u naar op zoek bent.