Home » Over MVGM » Kernwaarden

MVGM kernwaarden

MVGM creeert door haar focus op kwaliteit, betrokkenheid en haar innovatieve kracht een optimaal resultaat voor opdrachtgevers en is daarmee toonaangevend op de Nederlandse markt. De organisatie heeft een aantal kernwaarden, samengevat in de term BRIK, die haar identiteit als geheel verwoorden.

BRIK

  • Betrokken
  • Resultaatgericht
  • Innovatief
  • Kwaliteit

Betrokken door onze dienstverlening af te stemmen op de wensen van onze opdrachtgevers

Betrokken

Als betrokken vastgoedregisseur spelen wij op adequate wijze in op de wensen van onze opdrachtgevers. Het team van MVGM is betrokken en integer en bekijkt de klantvraag vanuit verschillende invalshoeken om maatwerk te kunnen bieden. Door permanent alert te blijven op verbeterpunten gericht op waarde- en rendementsverbetering streven we naar de juiste balans tussen het belang van de opdrachtgever en het belang van onze organisatie.

Lees meer

Resultaatgericht door te streven naar optimaal rendement en door proactief in te spelen op veranderingen

Resultaatgericht

Na een intensieve inventarisatiefase van de wensen en behoeften van de opdrachtgevers komen wij met een concreet plan van aanpak. Dit maatwerk laat geen ruimte voor eventuele onduidelijkheden en is gericht op resultaat. Door zowel de interne klant (collega’s) als de externe klant (opdrachtgevers) op de juiste manieren binnen de afgesproken termijn van glasheldere informatie te voorzien trachten wij verwachtingen te overtreffen. Dit resulteert in maximale klanttevredenheid, maximaal rendement voor de opdrachtgever en de eigen organisatie én plezier in ons werk.

Lees meer

Innovatief gericht op vernieuwingen, verbeteringen en oplossingen

Innovatief

Als MVGM zijn we creatief en innovatief. En denken we, indien nodig, buiten bestaande kaders. De veranderende omstandigheden bieden immers net zoveel kansen als bedreigingen. Het is aan ons om kansen voor onze opdrachtgevers te signaleren en deze om te zetten in innovatieve businessconcepten. MVGM signaleert en is proactief.

Lees meer

Kwaliteit van onze dienstverlening door kennis, ervaring en gedrevenheid en onze aandacht voor duurzaamheid

We streven naar marktleiderschap in kwaliteit en toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers en stakeholders. We zetten ons individueel en gezamenlijk in om het beste resultaat voor onze klanten te behalen. Hierbij houden we maximaal rekening met onze omgeving en ondernemen wij op maatschappelijk verantwoorde wijze.

Lees meer