Home » Over MVGM » Kernwaarden » Innovatief

Innovatief ondernemen

Innovatief

We focussen op vernieuwing, verbetering en oplossingen in onze eigen bedrijfsvoering en in de samenwerking met externe partijen. Onze medewerkers volgen veranderingen met enthousiasme en een ieder is zich bewust van de noodzaak ervan. We komen met nieuwe ideeen, methodieken en visies door de vakgroepen die kansen signaleren en hebben een speciale MVGM innovatie vakgroep opgezet die buiten de kaders van onze specialisaties denken.

Samenwerking met startende ondernemers

vvemanagerWe zoeken samenwerking met start up ondernemingen en ondernemers zoals bijvoorbeeld Vincent Peters van VVEmanager. Vincent zit al jaren in een Vereniging van Eigenaar en zag kansen voor het beheren van een VvE. Hij ontwikkelde software waarmee kleinere VvE’s waar hooguit 15 appartementen deel van uit maken, zelf hun VvE kunnen beheren met behulp van de software en de partners van VVEmanager.

MVGM VvE Management beheert VvE’s van 2 tot honderen appartementsrechten. Bij kleinere VvE’s bestaat soms de behoefte dat zij zelf actiever besturen en beheren. MVGM VvE Management is daarom een samenwerking aangegaan met VVEmanager door modules samen te stellen waarbij men samen met ons een VvE kan beheren of door VVEmanager zelf de VvE kan beheren.

Voor meer informatie over VVEmanager, bekijk de website.

Brancheoverkoepelende zoektocht naar innovatie

holland-proptechMVGM is lid van Holland PropTech, een business club voor smaakmakers en innovators in de vastgoedsector. Initiatiefnemers Sabine Schoorl en Wouter Truffino verbinden startup founders met corporate captains. In 5 MatchMaking Meetups per jaar maken we kennis met een grote variatie aan startups in de vastgoedbranche en zien we nieuwe ontwikkelingen, innovaties en kansen ontstaan.

Voor meer informatie over Holland Proptech, bekijk de website.