Home » Specialisaties » Bedrijfsmakelaars

Lokale en regionale kennis van de vastgoedmarkt bij MVGM Bedrijfsmakelaars

MVGM Bedrijfsmakelaars behoort al jaren tot de top van de vastgoedsector in Nederland en combineert een sterk landelijk netwerk met zeer uitgebreide kennis van zowel de lokale als regionale vastgoedmarkt. Hierdoor is MVGM Bedrijfsmakelaars uitstekend op de hoogte waar vraag en aanbod zich bevinden. In een markt die continue verandert zorgt MVGM Bedrijfsmakelaars met haar kennis, inzichten en marktinformatie voor het beste resultaat voor haar opdrachtgevers. Bovendien wordt u altijd begeleid door uw ‘eigen’ MVGM bedrijfsmakelaar. Hierdoor blijven de lijnen kort en kan er snel op uw wensen worden ingespeeld. Ook als die in de loop van tijd veranderen.

Persoonlijke strategie

Om er zeker van te zijn dat vakkennis en marketing bij elkaar komen wordt er gewerkt met een inzichtelijke strategie. Door middel van een stappenplan geeft uw makelaar exact aan wat u van hem of haar kunt en mag verwachten. Met deze werkwijze wordt de benadering van de markt, het vinden van een passende doelgroep en het ontwerp van de bijbehorende middelen gewaarborgd.

Optimale exposure

MVGM Bedrijfsmakelaars is de enige die, naast haar eigen website standaard op Funda in Business en Realnext adverteert. Hierdoor zijn opdrachtgevers zeker van het meest optimale bereik binnen de markt voor commercieel vastgoed.

Gewaarborgde kwaliteit

Kwaliteit in dienstverlening is een subjectief begrip. Voor MVGM betekent dit dat haar bedrijfsmakelaars snel en zorgvuldig een passend antwoord proberen te vinden op uw vraag. Dat zij dit op een professionele manier doet, spreekt voor zich. Maar de onderstaande opsomming maakt het begrip ’kwaliteit’ wellicht wel iets concreter:

  • Bedrijfsmakelaars van MVGM zijn gemiddeld meer dan 10 jaar in dienst
  • Bedrijfsmakelaars van MVGM zijn gecertificeerd
  • Bedrijfsmakelaars van MVGM worden continue (bij)geschoold
  • Bedrijfsmakelaars van MVGM zijn NVM-Business lid
  • Bedrijfsmakelaars van MVGM zijn RICS geaccrediteerd

Benieuwd naar ons aanbod?

Vind uw ideale winkelruimte, kantoorpand of bedrijfsruimte!

Bezoek www.mvgmbedrijfsmakelaars.nl

“Onze makelaars denken graag met u mee!”