Home » Specialisaties » Bedrijfshuisvesting

Goede huisvesting als onderdeel van uw succes

MVGM Bedrijfshuisvesting behoort al jaren tot de top van de vastgoedsector in Nederland en combineert een sterk landelijk netwerk met zeer uitgebreide kennis van zowel de lokale als regionale vastgoedmarkt. Hierdoor is MVGM Bedrijfshuisvesting uitstekend op de hoogte waar vraag en aanbod zich bevinden. In een markt die continue verandert zorgt MVGM Bedrijfshuisvesting met haar kennis, inzichten en marktinformatie voor het beste resultaat voor haar opdrachtgevers. Bovendien wordt u altijd begeleid door uw ‘eigen’ MVGM bedrijfsmakelaar. Hierdoor blijven de lijnen kort en kan er snel op uw wensen worden ingespeeld. Ook als die in de loop van tijd veranderen.

Landelijke dekking

MVGM Bedrijfshuisvesting weet als geen ander hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van uw organisatie. Voor een resultaatgericht advies op maat bent u bij ons makelaarsteam aan het juiste adres. Wij kijken niet alleen naar uw huidige bedrijfsvoering, maar wij maken voor u tevens een analyse waarbij wij de marktverwachtingen, budgettaire randvoorwaarden, groeiambities en uw ondernemingsstrategie betrekken. De uitkomst is een onafhankelijk en resultaatgericht advies op maat waar uw belang centraal staat.
Door de landelijke dekking zijn wij bij uitstek de ideale vastgoedpartner!

Regionale en lokale kennis

MVGM Bedrijfshuisvesting behoort al jaren tot de top van de vastgoedsector in Nederland en combineert een sterk landelijk netwerk met zeer uitgebreide kennis van zowel de lokale als regionale vastgoedmarkt. Hierdoor is MVGM Bedrijfshuisvesting uitstekend op de hoogte waar vraag en aanbod zich bevinden. In een markt die continue verandert zorgt MVGM Bedrijfshuisvesting met haar kennis, inzichten en marktinformatie voor het beste resultaat voor haar opdrachtgevers.

Persoonlijke strategie

Om er zeker van te zijn dat vakkennis en marketing bij elkaar komen wordt er gewerkt met een inzichtelijke strategie. Door middel van een stappenplan geeft uw makelaar exact aan wat u van hem of haar kunt en mag verwachten. Met deze werkwijze wordt de benadering van de markt, het vinden van een passende doelgroep en het ontwerp van de bijbehorende middelen gewaarborgd.

Optimale exposure

MVGM Bedrijfshuisvesting is de enige landelijke bedrijfsmakelaar die, naast haar eigen website standaard op Funda in Business en Ventu adverteert. Hierdoor zijn opdrachtgevers zeker van het meest optimale bereik binnen de markt voor commercieel vastgoed.

Gewaarborgde kwaliteit

Kwaliteit in dienstverlening is een subjectief begrip. Voor MVGM Bedrijfshuisvesting betekent dit dat haar bedrijfsmakelaars snel en zorgvuldig een passend antwoord proberen te vinden op uw vraag. Dat zij dit op een professionele manier doet, spreekt voor zich. Maar de onderstaande opsomming maakt het begrip ’kwaliteit’ wellicht wel iets concreter:

– Makelaars van MVGM Bedrijfshuisvesting zijn gemiddeld meer dan 5 jaar in dienst
– Makelaars van MVGM Bedrijfshuisvesting zijn gecertificeerd
– Makelaars van MVGM Bedrijfshuisvesting worden continue (bij)geschoold
– Makelaars van MVGM Bedrijfshuisvesting zijn NVM-Business lid
– Makelaars van MVGM Bedrijfshuisvesting zijn RICS geaccrediteerd

NVM-lidmaatschap

De makelaars van MVGM zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen NVM. Door het lidmaatschap van deze organisatie zijn de makelaars verplicht de algemene lidmaatschapsregels na te leven, deel te nemen aan periodieke toetsingen en te voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

nvm

Regulated by RICS

RICS, wereldwijd een begrip voor professionaliteit in vastgoed, heeft zijn Europese activiteiten op het gebied van de regulering van bedrijven sinds de introductie in november 2010 met succes uitgebreid. Meer dan 120 bedrijven in Continentaal Europa zijn nu ‘Regulated by RICS’. De aanduiding ‘Regulated by RICS’ bevestigt dat een bedrijf een strikte gedragscode hanteert en de hoogste professionele en ethische normen nastreeft. Gereguleerde bedrijven worden gecontroleerd door een van de toonaangevende regelgevende instanties ter wereld – en laten zo zien dat ze een strikte gedragscode onderschrijven en de hoogste professionele en ethische normen naleven.

Het reguleren van bedrijven leidt tot meer bescherming voor het publiek, doordat van bedrijven wordt verlangd dat ze op alle klachten ingaan en zorgen voor een adequate verzekering tegen schade bij financieel verlies en/of professioneel plichtsverzuim.

Bedrijven op het Europese vasteland kunnen zich op vrijwillige basis voor het keurmerk ‘Regulated by RICS’ aanmelden. Om in aanmerking te komen voor regulering door de RICS, moet ten minste 50% van de directie RICS-lid zijn.

rics

VastgoedCert

Tevens zijn de makelaars van MVGM ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert. De Stichting is een branchebreed platform voor de registratie en certificatie van makelaars en makelaars in onroerende zaken, verdeeld over de volgende Kamers: Wonen/MKB, Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en WOZ. Gecertificeerden van de Kamer Wonen/MKB dragen de titel RMT en voor de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed is dat de titel RT.

Alle geregistreerden voldoen aan hoge opleidingseisen en dienen in het bezit te zijn van een theorie- alsmede een praktijkdiploma. Per kamer gelden verschillende certificatievoorwaarden. Gecertificeerden bij de Stichting VastgoedCert worden onafhankelijk getoetst door KEMA, waarmee zij aantoonbaar over de benodigde vaktechnische bekwaamheden beschikken.

vastgoedcert

Benieuwd naar ons aanbod?

Bezoek www.mvgmbedrijfshuisvesting.nl en vind uw ideale winkelruimte, kantoorpand of bedrijfsruimte.

“Onze makelaars denken graag met u mee!”