Home » Specialisaties » Bedrijfshuisvesting » Overige diensten

Over MVGM

Wat betekent uw vastgoed voor u? Een plek om dromen waar te maken, een solide investering of juist een spaarpotje voor later? Of die droom of visie werkelijkheid wordt is afhankelijk van de marktontwikkelingen en de beslissingen die u neemt. Wat uw vastgoed ook voor u betekent, MVGM helpt u.

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de gehele of gedeeltelijke regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen. Met meer dan 500 medewerkers en vanuit zo’n 20 kantoren ontzorgt MVGM haar klanten op het vlak van vastgoedmanagement, het uitvoeren van taxaties en de koop, verkoop, aan- of verhuur van bedrijfsonroerend goed.

MVGM Bedrijfshuisvesting behoort al jaren tot de top van de vastgoedsector in Nederland en combineert een sterk landelijk netwerk met zeer uitgebreide kennis van zowel de lokale als regionale vastgoedmarkt. Hierdoor is MVGM Bedrijfshuisvesting uitstekend op de hoogte waar vraag en aanbod zich bevinden. In een markt die continue verandert zorgt MVGM Bedrijfshuisvesting met haar kennis, inzichten en marktinformatie voor het beste resultaat voor haar opdrachtgevers.

MVGM Match

MVGM Bedrijfshuisvesting is u van dienst daar waar u het u het nodig heeft; naast het full service model bieden wij u nu MVGM Match. MVGM Match geeft u de gelegenheid om uw vastgoedaanbod breed aan de markt kenbaar te maken en toch zelf de regie te houden over de contacten en onderhandelingen met mogelijk geïnteresseerde kandidaten. Uiteraard kunt u zich altijd waar gewenst laten ondersteunen door de professionele makelaar.

Vanuit ons nieuwe team Randstad met vele jaren ervaring en kennis van de couleur locale kunt u een gericht marktadvies over de afzet van uw bedrijfsonroerende zaken ontvangen. Indien het advies u past zorgt MVGM voor een juiste plaatsing met een volledig beeld van het aanbod op de diverse sites zodat u aanbod snel online gevonden wordt. Afhankelijk van uw wensen ontvangt u de reacties op het aanbod rechtstreeks of verzorgt MVGM de bezichtigingen. In een volgend stadium verbinden wij de gegadigde met u op de manier die u het beste past.

Deze diensten bieden we aan voor een vast startbedrag en een bescheiden maandvergoeding. U bent verder geen courtage verschuldigd voor de transacties.

Als u verdere ondersteuning nodig heeft of even geen tijd om te onderhandelen, contracten op te maken en/of de oplevering te doen dan kunnen wij dit vanzelfsprekend ook leveren tegen scherpe tarieven. Gewoon op afroep!

Laat u verrassen door onze vernieuwende wijze van werken, bel ons op T 088- 432 4320 of bekijk onze brochure.