Home » Specialisaties » International Advisory

Waarde toevoegen aan uw vastgoedportfolio?

Nederland biedt veel kansen voor investeringen in vastgoed, maar hoe weet u welke investeringen op de lange termijn het meeste rendement opleveren?

Onze asset managers hebben een bewezen track record en vertegenwoordigen bij elkaar opgeteld meer dan 70 jaar opgebouwde ervaring over de verschillende asset classes. De jarenlange samenwerking met diverse internationaal opererende partijen, tezamen met de ervaring en combinatie van die vaardigheden met hun uitgebreide kennis van de Nederlandse vastgoedmarkt.

Operationeel, tactisch en strategisch vastgoed advies

Onze gespecialiseerde en ervaren asset managers adviseren u graag over de mogelijkheden van commercieel en residentieel vastgoed in de Nederlandse markt.

We verrichten onafhankelijk onderzoek en bieden state-of-the-art risicomanagement en efficiënte zaakwaarneming op het gebied van:

  • portfolio, project en exit management,
  • technische en financiële due diligence,
  • object analyse en analyse/aansturing van de betrokken verhurend makelaars.

Ondersteuning gedurende de gehele vastgoedcyclus

Met een compleet geïntegreerde benadering vormen we voor u een one-stop-shop.

We bundelen onze eigen expertise met de krachten van de overige MVGM-bedrijfsonderdelen. Hierdoor kunnen we tijdens de gehele cyclus van een vastgoedobject aan al uw wensen en eisen voldoen, en diensten aanbieden zoals aankoopondersteuning en –management.

Grote of kleine vastgoedprojecten: altijd maatwerk

Bij MVGM International Advisory managen we alle soorten vastgoedobjecten. Het maakt niet uit of het nu een groot of een klein project is, wij stellen een maatwerkpakket aan diensten samen om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Onze managementservices zijn modulair opgebouwd. Wij kunnen de gehele regie van uw vastgoedportefeuilles uit handen nemen of alleen specifieke taken uitvoeren. Uiteraard adviseren we u hier desgewenst graag over.

Duurzame samenwerking met focus op uw vastgoedportfolio

In een snel veranderende markt met toenemende concurrentie zijn kennis, ervaring en aanpassingsvermogen cruciaal. Daarom zetten wij in op een duurzame samenwerking, waarbij we u stimuleren om te innoveren en uw vastgoedportfolio actueel te houden.

Meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.