Home » Specialisaties » Overige specialisaties

Overige specialisaties

Zoekt u ondersteuning in het optimaliseren van uw winkelgebied? Wilt u marketing advies om uw vastgoed nog sterker in de markt te zetten? Of zoekt u naar verduurzaming en verbeteringsmogelijkheden voor uw vastgoed? Lees hieronder meer over de zusterbedrijven van MVGM die gespecialiseerde teams op dit vlak hebben.

MVGM heeft veel expertises in huis die bijdragen aan het succesvol exploiteren van vastgoed, zowel voor woningen als commerciële panden en winkelgebieden. In het kader van de exploitatie van vastgoed merken we dat we met regelmaat vragen krijgen over assurantiën en over de inkoop van mantelovereenkomsten met derde partijen. Hier hebben we gespecialiseerde teams voor gevormd die actief zijn onder MVGM Assurantiën en MVGM Inkoop. Lees hieronder meer over deze unieke teams.

MVGM Assurantiën

De dienstverlenende specialisten van MVGM Assurantiën bieden passende verzekeringsoplossingen aan voor eigenaars en huurders binnen een Vereniging van Eigenaar en van winkels en kantoren. De kern van de activiteiten van MVGM ligt in het vastgoed; de onafhankelijke verzekeringsspecialisten van MVGM Assurantiën hebben uitgebreide ervaring op het gebied van vastgoed en verzekeringen en in het voorkomen van schades.

Expert in vastgoed verzekeringsoplossingen

MVGM Assurantien logoMVGM Assurantiën staat als verzekeringsintermediair onder toezicht van de Autoriteit Financiële markten (AFM) en we zijn aangesloten bij het Kifid om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Wilt u meer weten over MVGM Assurantien en de verzekeringsoplossingen die we kunnen bieden of wilt u advies over het voorkomen van schade? Neem dan contact met ons op via 088 432 40 11.

Meld uw zakelijke schade bij MVGM Assurantiën

Heeft uw VvE een verzekering via MVGM Assurantiën en is er sprake van schade? Is de oorzaak verholpen en is er gevolgschade door bijvoorbeeld lekkage, brand, storm of inbraak? Klik op de oranje button en meld uw schade via het online schadeformulier:

Schade melden

Zoekt u als particulier een passende verzekering?

Bent u op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering of bijvoorbeeld een rechtsbijstandsverzekering? MVGM heeft een samenwerking met RISK die particuliere verzekeringen aanbiedt met MVGM collectiviteitsvoordeel. Bent u woninghuurder of VvE-lid? Bekijk en vergelijk vrijblijvend online het aanbod van ruim 15 verzekeraars en kies de beste verzekering voor uw situatie.

Bekijk en vergelijk verzekeringen via RISK

The James Company

Happy Living, Happy Working, Happy People. Bij The James Company maken we wonen en werken makkelijker, leuker én verrassender. Wij doen dat al in de mooiste gebouwen van Nederland. Pontsteiger, De Rotterdam en Park Hoog Oostduin, bijvoorbeeld.

+James

+James is ons visitekaartje; het woonserviceconcept waar het allemaal mee begon. +James staat voor een complete one of a kind locatieservice. Wij zorgen dat altijd iemand in persoon op de locatie aanwezig is. Ons team neemt pakketjes aan, brengt kleding naar de stomerij en organiseert net zo makkelijk een borrel voor de bewoners. Of een zomerfeest op het dak, waarom ook niet. Ook dat is +James. Een extra paar handen om het dagelijks leven van bewoners comfortabeler te maken plús een goede boost voor het communitygevoel binnen het gebouw.

+Jack

Kiest u voor +Jack, dan kiest u voor échte vakmensen die uw gebouw schoon, heel en veilig houden. In 18 tot 40 uur per week kan +Jack zijn werkzaamheden uitvoeren en zorgen voor blije bewoners. Staat er nieuwbouw op de planning? Dan leiden de inhuismeesters van +Jack de grote verhuisbeweging graag in goede banen én plannen we alle verhuizingen via een online verhuisplanner.

Hospitality, service en gemak

Bij The James Company gaan we graag aan de slag met uw specifieke klantvragen. Of uw vastgoed nu wordt beheert door MVGM of niet, we denken graag met u mee. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van een compleet woon- en/of werkgebied. Hospitality, service en gemak, maar wel op maat gemaakt en uitgevoerd.

Neem contact op met Mark Loeffen via mark@thejamescompany.nl of 06 10890505.

Bezoek de website van The James Company

Brightlot

100% gespecialiseerd in Real Estate Marketing en Communicatie

100% gespecialiseerd in Real Estate Marketing en Communicatie. Een ervaren team met ideeën die staan als een huis. Er is vaak veel keuze in vierkante meters om te wonen en werken. Het is de kunst die goed te verhuren of verkopen. Sommigen doen dat vast goed. Brightlot doet dat heel goed.

De totale communicatie goed verzorgd

Brightlot bedenkt en ontwikkelt de bouwstenen voor slimme marketing en communicatie. Van strategie en concept tot de noodzakelijke middelen. Van namen, logo’s en brochures tot websites en online campagnes. Alles wat nodig is om de doelgroep én de doelstelling te bereiken.

Heeft u een uitdagend project? Wilt u dit goed onder de aandacht brengen? Neem dan contact op met Stefan de Kock om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via de mail stefan@brightlot.nl of telefonisch via 020-2441027.

Bezoek de website van Brightlot

Watson + Holmes

Watson + Holmes is als dochteronderneming van MVGM, enkele jaren geleden gestart met het ontwikkelen van een datawarehouse waarin de data wordt samengebracht uit interne en externe bronnen. We spelen hiermee in op de behoefte aan het transformeren van Big Data naar niet alleen optimalisatie (advies) in vastgoedexploitatie en -verhuur en -waardering maar belangrijker nog: predictive analysis. Door verbanden te leggen tussen informatiestromen kunnen we toekomstverwachtingen opmaken.

Property data analytics

Watson + Holmes heeft beschikking over data van onder meer de NVM, VBO, VastgoedPro, VGM NL, CBS, BAG, PropertyNL, Locatus en RDW samengevoegd met gegevens vanuit MVGM. Met een moderne software applicatie bieden we uitgebreide analysetools en meerdere weergave- en presentatiemogelijkheden waarbij de gebruiker in staat is om zelf selecties te maken, bijvoorbeeld op:

  • Sociale demografie (leeftijd, gezinssituatie, omvang gezin en levensfase)
  • Sociale economie (inkomensschalen, opleiding, werksituatie en koopkrachtindex)
  • Omvang en samenstelling van de huizenmarkt
  • Functioneren van de vastgoedmarkt
  • Huishoudensopbouw
  • Transactie referentiezoeker (op type object, transactiedatum, bouwjaar en oppervlakte)

Datawarehouse en analysetool met maatwerk dashboards

Per onderwerp kunnen er verschillende dashboards beschikbaar gemaakt worden met bijvoorbeeld grafieken en kaartmateriaal die gemakkelijk te downloaden zijn in PDF, PNG of CSV. De dashboards kunnen indien gewenst opgemaakt worden volgens uw huisstijl. Lokale en regionale data kunnen met interactieve functionaliteiten afgezet worden tegen landelijke informatie en data vanuit voorgaande jaren.

Of MVGM nu voor u beheert of niet, Watson + Holmes visualiseert de door u gewenste data

Bent u geinteresseerd in meer informatie over Watson + Holmes? En bent u benieuwd of wij ook voor u analyses en rapportages kunnen opmaken? Of MVGM nu beheer voor u voert of niet, we vertellen u graag meer over Watson + Holmes en over de soorten jaarlijkse abonnementen en consultancy diensten die we kunnen aanbieden.

Neem contact op met L.C. (Leon) Pragt van Watson + Holmes via +31 (0)6 1061 84 45.

Bezoek de website van Watson + Holmes

MVGM Contract- en Leveranciersmanagement

MVGM draagt als grootste vastgoedbeheerder van Nederland bij aan de exploitatie van meer dan 60.000 huurwoningen, 50.000 appartementen van VvE’s en 1,5 miljoen vierkante meter kantoor- en bedrijfsruimte en 1,5 miljoen vierkante meter winkelruimte. In de exploitatie van de verschillende typen vastgoed werkt MVGM samen met eigenaren en ook met leveranciers op het gebied van (preventief) onderhoud, energie, afval, verduurzaming en administratieve systemen. MVGM kan u adviseren en ondersteunen in uw contract- en leveranciersmanagement of u bijstaan in de optimalisatie van uw contracten.

Mantelovereenkomsten in alle vastgoed disciplines

De specialisten van MVGM hebben voor alle disciplines indexvrije mantelovereenkomsten laten opstellen in samenwerking met juridische experts, waarbij de gemaakte afspraken met leveranciers eenduidig zijn, specifiek en meetbaar zijn. Op al deze mantelovereenkomsten zijn de algemene voorwaarden van MVGM van toepassing.

Door de diverse inkoopbehoeftes te bundelen, creëert MVGM  dagelijks inkoopcollectieven voor haar opdrachtgevers waardoor wij naast goede bruto prijzen ook kortingen bieden. Besparingen van 20% zijn geen uitzondering zonder afbreuk aan de inhoud, dienstverlening en zonder dat een leverancier zich onder druk gezet voelt. We zoeken een werkbare omgeving voor alle betrokken partijen.

Kan MVGM met u meedenken? Neem contact op met MVGM via contractmanagement@mvgm.nl