Home » Specialisaties » Overige specialisaties

Overige specialisaties

Zoekt u ondersteuning in het optimaliseren van uw winkelgebied? Wilt u marketing advies om uw vastgoed nog sterker in de markt te zetten? Of zoekt u naar verduurzaming en verbeteringsmogelijkheden voor uw vastgoed? Lees hieronder meer over de zusterbedrijven van MVGM die gespecialiseerde teams op dit vlak hebben.

MVGM heeft veel expertises in huis die bijdragen aan het succesvol exploiteren van vastgoed, zowel voor woningen als commerciële panden en winkelgebieden. In het kader van de exploitatie van vastgoed merken we dat we met regelmaat vragen krijgen over assurantiën en over de inkoop van mantelovereenkomsten met derde partijen. Hier hebben we gespecialiseerde teams voor gevormd die actief zijn onder MVGM Assurantiën en MVGM Inkoop. Lees hieronder meer over deze unieke teams.

MVGM Assurantiën

De dienstverlenende specialisten van MVGM Assurantiën bieden passende verzekeringsoplossingen aan voor eigenaars en huurders binnen een Vereniging van Eigenaar en van winkels en kantoren. De kern van de activiteiten van MVGM ligt in het vastgoed; de onafhankelijke verzekeringsspecialisten van MVGM Assurantiën hebben uitgebreide ervaring op het gebied van vastgoed en verzekeringen en in het voorkomen van schades.

Expert in vastgoed verzekeringsoplossingen

MVGM Assurantien logoMVGM Assurantiën staat als verzekeringsintermediair onder toezicht van de Autoriteit Financiële markten (AFM) en we zijn aangesloten bij het Kifid om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Wilt u meer weten over MVGM Assurantien en de verzekeringsoplossingen die we kunnen bieden of wilt u advies over het voorkomen van schade? Neem dan contact met ons op via 088 432 40 11.

Meld uw zakelijke schade bij MVGM Assurantiën

Heeft uw VvE een verzekering via MVGM Assurantiën en is er sprake van schade? Is de oorzaak verholpen en is er gevolgschade door bijvoorbeeld lekkage, brand, storm of inbraak? Klik op de oranje button en meld uw schade via het online schadeformulier:

Schade melden

Zoekt u als particulier een passende verzekering?

Bent u op zoek naar een aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering of bijvoorbeeld een rechtsbijstandsverzekering? MVGM heeft een samenwerking met RISK die particuliere verzekeringen aanbiedt met MVGM collectiviteitsvoordeel. Bent u woninghuurder of VvE-lid? Bekijk en vergelijk vrijblijvend online het aanbod van ruim 15 verzekeraars en kies de beste verzekering voor uw situatie.

Bekijk en vergelijk verzekeringen via RISK

The James Company

The James Company zorgt voor blije bewoners. Wij maken wonen waardevoller: leuker, verrassender en vooral gemakkelijker. Hoe we dat doen? Door te denken vanuit het perspectief van de belangrijkste schakel in de keten: de bewoner. In onze dienstverlening op locatie én online staat niet het gebouw centraal, maar de mensen die er elke dag wonen. Pas dan, vinden wij, kunnen we echt iets voor onze klanten betekenen.

Residential hosts

In 2012 zijn we begonnen met het toepassen van onze visie: op de woontoren De Rotterdam hebben we, een beetje naar Amerikaans model, ons serviceconcept gelanceerd. Zo is er elke dag iemand op locatie die de bewoners van dienst is: van grondige gebouwrondes lopen tot een lamp ophangen en van pakketjes aannemen tot de vissen eten geven. Inmiddels hebben we door het hele land een grote schare fans opgebouwd en zijn we er trots op dat onze residential hosts (van servicemanagers tot hostessen) in kleine en grote woongebouwen actief zijn, door heel Nederland.

Resident-first software

In 2015 zijn we begonnen met het ontwikkelen van een softwareapplicatie, waarin wensen en behoeften van bewoners centraal staan. Hier kan de bewoner contact leggen met buren, een reparatieverzoek indienen, het laatste nieuws volgen, een babysitter boeken of een reservering maken voor de in-house gym. En aanmelden voor de silent disco in de binnentuin natuurlijk. Waarom ook niet.

Hospitality, service en gemak

Het leven van bewoners in uw gebouw leuker, verrassender en vooral gemakkelijker maken? Neem dan contact op met info@thejamescompany.nl of bekijk onze website www.thejamescompany.nl.

Brightlot

100% gespecialiseerd in Real Estate Marketing en Communicatie

100% gespecialiseerd in Real Estate Marketing en Communicatie. Een ervaren team met ideeën die staan als een huis. Er is vaak veel keuze in vierkante meters om te wonen en werken. Het is de kunst die goed te verhuren of verkopen. Sommigen doen dat vast goed. Brightlot doet dat heel goed.

De totale communicatie goed verzorgd

Brightlot bedenkt en ontwikkelt de bouwstenen voor slimme marketing en communicatie. Van strategie en concept tot de noodzakelijke middelen. Van namen, logo’s en brochures tot websites en online campagnes. Alles wat nodig is om de doelgroep én de doelstelling te bereiken.

Heeft u een uitdagend project? Wilt u dit goed onder de aandacht brengen? Neem dan contact op met Stefan de Kock om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via de mail stefan@brightlot.nl of telefonisch via 020-2441027.

Bezoek de website van Brightlot

Watson + Holmes

Watson + Holmes is als dochteronderneming van MVGM, enkele jaren geleden gestart met het ontwikkelen van een datawarehouse waarin de data wordt samengebracht uit interne en externe bronnen. We spelen hiermee in op de behoefte aan het transformeren van Big Data naar niet alleen optimalisatie (advies) in vastgoedexploitatie en -verhuur en -waardering maar belangrijker nog: predictive analysis. Door verbanden te leggen tussen informatiestromen kunnen we toekomstverwachtingen opmaken.

Property data analytics

Watson + Holmes heeft beschikking over data van onder meer de NVM, VBO, VastgoedPro, VGM NL, CBS, BAG, PropertyNL, Locatus en RDW samengevoegd met gegevens vanuit MVGM. Met een moderne software applicatie bieden we uitgebreide analysetools en meerdere weergave- en presentatiemogelijkheden waarbij de gebruiker in staat is om zelf selecties te maken, bijvoorbeeld op:

 • Sociale demografie (leeftijd, gezinssituatie, omvang gezin en levensfase)
 • Sociale economie (inkomensschalen, opleiding, werksituatie en koopkrachtindex)
 • Omvang en samenstelling van de huizenmarkt
 • Functioneren van de vastgoedmarkt
 • Huishoudensopbouw
 • Transactie referentiezoeker (op type object, transactiedatum, bouwjaar en oppervlakte)

Datawarehouse en analysetool met maatwerk dashboards

Per onderwerp kunnen er verschillende dashboards beschikbaar gemaakt worden met bijvoorbeeld grafieken en kaartmateriaal die gemakkelijk te downloaden zijn in PDF, PNG of CSV. De dashboards kunnen indien gewenst opgemaakt worden volgens uw huisstijl. Lokale en regionale data kunnen met interactieve functionaliteiten afgezet worden tegen landelijke informatie en data vanuit voorgaande jaren.

Of MVGM nu voor u beheert of niet, Watson + Holmes visualiseert de door u gewenste data

Bent u geinteresseerd in meer informatie over Watson + Holmes? En bent u benieuwd of wij ook voor u analyses en rapportages kunnen opmaken? Of MVGM nu beheer voor u voert of niet, we vertellen u graag meer over Watson + Holmes en over de soorten jaarlijkse abonnementen en consultancy diensten die we kunnen aanbieden.

Neem contact op met L.C. (Leon) Pragt van Watson + Holmes via +31 (0)6 1061 84 45.

Bezoek de website van Watson + Holmes

OptimusBuy

OptimusBuy is hét inkoopcollectief voor de (zakelijke) vastgoedmarkt in Europa. Met ons inkoopcollectief behalen we aantoonbaar betere resultaten dan met individuele inkoopcontracten. Op die manier bespaart u onder meer op liften, toegangsdeuren, tuinonderhoud en vuilafvoer. Besparingen tot 20% zijn hierin geen uitzondering.

Onze inkoopdoelstellingen:

 • Goedkopere (onderhouds)contracten
 • Meer efficiënte factuurstroom
 • Groter inkoopvolume en prijsafspraken voor BCW
 • Effectieve inkoop door ervaren professionals
 • Ontlasting van uw (inkoop)personeel

Overige diensten

OptimusBuy kan u ook helpen met het volgende dienstenaanbod:

 • Afvalmanagement
 • Beveiliging en bewaking
 • Brandbestrijdingsmiddelen
 • Cv & Mv onderhoud (klein W&E)
 • Dakonderhoud
 • Deur- & toegangssystemen
 • Elektralevering
 • Gaslevering
 • Gevelliftinstallaties
 • Gevelreiniging
 • Groenvoorzieningen & terreinonderhoud
 • Keuringen
 • Lucht- & waterkwaliteit
 • Meetdiensten
 • Ongediertebestrijding
 • Personen- & transportinstallaties
 • Pompinstallaties
 • Rioleringsbeheer
 • Schoonmaak & glasbewassing
 • W&E installatieonderhoud

Kan OptimusBuy met u meedenken? Neem contact op via roel@optimusbuy.eu of kijk op www.optimusbuy.nl

MVGM SPV Accounting

MVGM SPV Accounting verzorgt momenteel de administratie voor meer dan 100 juridische entiteiten (zowel vastgoed als houdster maatschappijen), voor verschillende nationale en internationale klanten, variërend van particuliere investeerders tot internationale vastgoed fondsen.

MVGM SPV Accounting neemt de volledige administratie en rapportage verplichtingen van uw vastgoed entiteit(en) uit handen en biedt onder meer de volgende diensten:

 • Administratie van de volledige vastgoed entiteit(en), gebaseerd op property management output;
 • Periodieke management rapportage van de resultaten van de vastgoed en/of houdster entiteit(en), in elk gewenst formaat;
 • Verzorgen van statutaire rapportage(s) (i.e. jaarrekening) in overeenstemming met de recente wet- en regelgeving en deponering bij de Kamer van Koophandel;
 • Aanleveren van gegevens aan de accountant t.b.v. de accountantscontrole (indien van toepassing);
 • Verzorgen van BTW aangifte(s) en/of aangifte verhuurdersheffing;
 • Mailbox / corporate secretariële ondersteuning;

Wij werken daarbij nauw samen met onze MVGM collega’s van Property Management dan wel met derde partijen die betrokken zijn bij het technisch, administratief of account management van uw vastgoedportefeuille.

Meer weten of een afspraak maken?
Neem contact met ons op, wij helpen u graag.