Uw kantoorbelegging in goede handen

MVGM Kantoren is uw betrokken partner voor het beheer van uw vastgoedbelegging. Of het nu een kantoor of bedrijfsruimte is of een portfolio aan kantoren, wij staan u graag bij. Al decennia lang onderscheiden wij ons als betrouwbare en resultaatgerichte belangenbehartiger voor onze opdrachtgevers. Van de zoektocht naar de ideale kantoorruimte, tot het volledige beheer van uw kantoor: wij zorgen op innovatieve en betrokken wijze voor een optimale werkplek.

Tevreden huurders voegen waarde toe aan uw kantoorbelegging

Het succes van uw belegging in kantoor- of bedrijfsvastgoed hangt onder meer samen met verhuurbeleid. Een stabiele verhuursituatie met tevreden huurders voegt waarde toe aan uw belegging. MVGM Kantoren onderkent dat. Wij werken aan een sterke band met uw huurders en streven naar een langjarige wederzijds profijtelijke huurrelatie.

MVGM Kantoren heeft landelijke dekking en regionale kennis

MVGM is landelijk actief en regionaal aanwezig. Onze specialisten werken verspreid over 20 kantoren in Nederland, waardoor we altijd dichtbij uw vastgoed en de gebruikers zijn. Wij weten wat er speelt in de lokale markten en verstrekken u marktanalyses die bijdragen aan risicobeperking voor uw kantoor. Zowel commercieel als bijvoorbeeld installatietechnisch en bouwkundig. We vertalen onze marktanalyses naar overzichtelijke managementrapportages die u in één oogopslag laten zien hoe uw kantoor of uw vastgoedbelegging ervoor staat. We zijn vastgoedmanager, maar ook adviseur en sparringspartner.

Kunnen wij ook u van dienst zijn?

Neemt u vrijblijvend contact op met ons voor een oriënterend gesprek. Dan kunnen wij u vertellen wat wij in huis hebben om uw belangen te behartigen.