Bekijk alle pakketten

Het VvE beheer van MVGM

Wist u dat MVGM VvE meer dan 3.200 VvE’s in Nederland beheert? De doelstelling van alle VvE’s is gelijk, namelijk regie houden over het vastgoed. De wijze waarop verschilt. Wellicht beheert u zelf alleen de financiële middelen en de administratie en laat u de jaarrekening en begrotingen over aan een andere partij. Misschien voert u zelf inspecties van het gebouw uit en laat u storingen daar anderen oplossen. En wie weet, besteedt u het volledige bestuur uit aan een derde partij.

Lees meer

De wijze waarop het beheer is ingevuld verschilt dus en is afhankelijk van hoe uw VvE is ingericht. Hoeveel specifieke kennis, tijd en financiële speelruimte is er? Maar ook de grootte van uw VvE verschilt en daarmee de mogelijkheden die u heeft.

Onze jarenlange ervaring in het vastgoedmanagement heeft ons geleerd wat de belangrijkste wensen en behoeften van VvE’s zijn. Duidelijk is dat er geen algemeen VvE-beheerprogramma bestaat. Elke VvE is uniek en geholpen met maatwerk. MVGM maakt het u daarom zo makkelijk en flexibel mogelijk. Kiest u voor het beheer van MVGM VvE dan kiest u voor het gemak en de zekerheid van onze beheerpakketten.

  • “Ons team van VvE Beheerders staat elke dag en overal voor u klaar.”

    Rianne Janssen - Commercieel Manager VvE"

     

    De lokale VvE beheerder die het verschil maakt

    Onze accountmanagers en technisch managers zijn lokaal aanwezig en bekend met uw regio door onze 12 vestigingen verspreid door het land. Hierdoor is er altijd een kantoor van MVGM VvE bij u in de buurt. Klik op een stad bij u in de buurt en bekijk wat onze lokale teams voor u kunnen doen.

Benieuwd wat wij voor uw VvE kunnen betekenen?

Offerte aanvragen