De backoffice van MVGM VvE

Achter de schermen zijn er verschillende afdelingen dagelijks in de weer voor uw VvE. We laten u graag kennis maken met onze teams.

De servicedesk voor al uw VvE vragen

Het team van de servicedesk is het eerste aanspreekpunt voor eigenaren bij alle vragen en klachten. Daarnaast verzorgen zij de verwerking van alle reparatieverzoeken.

Het team staat voor u klaar en is te bereiken via via telefoonnummer +31 (0)88 432 45 25 of per e-mail via servicedesk.vve@mvgm.nl.

Team Debiteuren en Crediteuren

Het team debiteuren en crediteuren is dagelijks in de weer met het invoeren en controleren van de binnengekomen facturen, het verzenden van alle herinneringen en aanmaningen, het bewaken van deurwaarderszaken en het beantwoorden van telefoon en e-mail over openstaande facturen. Het team is debiteuren is te bereiken via het telefoonnummer 088 432 45 60  of per e-mail via debiteuren.vve@mvgm.nl. Het team crediteuren is te bereiken via het telefoonnummer 088 432 45 42  of per e-mail via crediteuren.vve@mvgm.nl

Team Overdrachten

Het team overdrachten is verantwoordelijk voor de verwerking van alle overdrachten van appartementsrechten. Zij maken de bestuurdersverklaringen op, onderhouden de contacten met de notarissen en verwerken alle gegevens van de nieuwe eigenaren in de administratie van de VvE.

Het team is te bereiken per e-mail via overdrachten.vve@mvgm.nl

Team Kwaliteit en Innovatie 

De afdeling Kwaliteit en Innovatie bestaat uit 3 onderdelen.

  • AO/IC (Administratieve organisatie en interne control). Hier worden processen, procedures en werkinstructies vastgelegd en worden interne SKW audits uitgevoerd.
  • Kwaliteitsbureau levert rapportages aan het Management team, leidinggevenden, collega’s en direct aan de directie.
  • Holding administratie. Dit is de bedrijfsadministratie van MVGM VvE .

Het team is te bereiken per e-mail via kwaliteitsbureau.vve@mvgm.nl

Team Financiële administratie VvE

De afdeling financiële administratie VvE bestaat uit een team van 13 medewerkers (en 1 teamleider) die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de administratie van +/- 3200 VvE’s. De financieel medewerker VvE verzorgt de financiële verslaggeving voor Vereniging van Eigenaren (VvE). Op administratief gebied is hij/zij het aanspreekpunt voor de accountmanagers/bestuurders.. De financiële werkzaamheden bestaan o.a. uit grootboekcontroles, het controleren en fiatteren van inkoopnota’s, en verwerking van financiële actiepunten n.a.v. besluiten die genomen zijn tijdens de ALV en meer.

 Het team is te bereiken per e-mail via financieleadministratie.vve@mvgm.nl

Team Data & Bankzaken

Team Data houdt zich bezig met de Invoer van nieuwe VvE’s, het wijzigen en of inschrijven bij de Kvk, het openen van bankrekeningen voor een VvE en UBO werkzaamheden.

Het team is te bereiken via het telefoonnummer 088 – 432 49 56 of per e-mail via data.vve@mvgm.nl.