Home » Specialisaties » Vastgoedmanagement » VvE beheer » Dienstenaanbod

MVGM VvE diensten

Iedere VvE is uniek en de behoefte aan ondersteuning is voor iedere VvE anders. We hebben het dienstenaanbod opgesplitst in specialistische modules waar u een keuze uit kan maken en die we altijd aanpassen aan uw VvE.

Volledige uitbesteding van VvE beheer tot het zelf beheren van uw VvE

Wij bieden diensten aan voor VvE beheer, opgesplitst in bestuurlijk beheer, financieel beheer en technisch beheer. Daarnaast bieden we ook 24/7 storingsonderhoud. We kunnen alles voor u uit handen nemen, samen met u beheren of u faciliteren in het zelf beheren van uw VvE. Onze specialisten kunnen ook adviseren en begeleiden bij verduurzaming, planmatig onderhoud en u helpen bij juridische zaken. En via Inkoop en MVGM Assurantiën kunnen zij inkoopvoordelen voor u realiseren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Iedere VvE is uniek en de behoefte aan ondersteuning is voor iedere VvE anders. Kijk welke modules we aanbieden en wat voor u interessant is, we maken graag een offerte op maat voor u.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met onze Servicedesk voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over MVGM VvE en over ons dienstenaanbod.

Vraag een vrijblijvende offerte aan