Home » Specialisaties » Vastgoedmanagement » VvE beheer » Dienstenaanbod » VvE beheer in Amsterdam

VvE beheer in Amsterdam

MVGM VvE is al meer dan 60 jaar actief als professionele beheerder van Verenigingen van Eigenaars in onder meer Amsterdam. MVGM voert in Amsterdam het beheer van zowel kleine als grote VvE’s. Dit zijn wooncomplexen (gesplitst in volledig particulier bewoond of gemengd met huurders) maar ook parkeergarages, grachtenpanden of bedrijventerreinen. Wij kunnen het professioneel beheer van Vereniging van Eigenaars in Amsterdam en omgeving Amsterdam uit handen nemen.

Bekijk onze diensten of bel onze Servicedesk via 088 432 45 25 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Klik op de foto en lees de referenties van Amsterdamse VvE’s waar MVGM VvE beheer voor voert:

MVGM VvE is dé beheerder voor VvE’s in Amsterdam

Binnen MVGM hebben we een speciaal team dat het beheer voert over de kleine VvE’s in Amsterdam en een team dat het beheer voert over de grotere VvE’s. Hierdoor krijgen alle VvE’s de aandacht die ze verdienen en kan in het beheer beter rekening gehouden worden met de speciefieke wensen van een kleine of grote VvE. Onze taak als beheerder is dat wij u ontzorgen, taken uit handen nemen en zorgen voor kostenvoordelen. Wij maken hierbij gebruik van het softwareprogramma Twinq. Dat doen we voor bijna 3.000 VvE’s in heel Nederland, waarvan een groot aantal VvE’s in Amsterdam. Hierdoor weten we goed wat er in Amsterdam speelt en kunnen we elke VvE in Amsterdam – ongeacht omvang en samenstelling – optimaal bedienen. We hebben als beheerder daardoor ook een uitstekend contact met onderhoudsbedrijven in Amsterdam en in de regio van Amsterdam.

 

Zoekt u een Amsterdamse VvE beheerder?

Bent u op zoek naar een VvE beheerder met regionale kennis van Amsterdam? MVGM VvE beheert meerdere VvE's in onder meer Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem en Zaandam. Bekijk hoe wij uw VvE kunnen beheren of een meerjarenonderhoudsplanning voor uw VvE kunnen maken en vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Bekijk meer diensten van MVGM VvE