Home » Specialisaties » Vastgoedmanagement » VvE beheer » Dienstenaanbod » VvE beheer in Limmen en omstreken

Meer informatie over VvE beheer in Limmen en omstreken

Bel onze Servicedesk via 088 432 45 25 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

VvE Beheer in Limmen en omstreken

MVGM VvE is al meer dan 70 jaar actief als professionele beheerder van Verenigingen van Eigenaars in onder meer Limmen en omstreken. In Noord Holland werken we graag met lokale partijen. Ze kennen de omgeving en ze kennen de mensen. Net als wij van MVGM Limmen. Onze klanten bevinden zich van de Zaanstreek tot aan Den Helder. Een prachtig gebied, waar de laatste jaren veel appartementen zijn gebouwd, waaronder in het mooie Alkmaar. Steeds meer van deze appartementen mogen wij als Vereniging van Eigenaars verwelkomen bij MVGM Limmen.

MVGM VvE is dé beheerder voor VvE’s in Limmen en omstreken

Geen vereniging is hetzelfde; van klein tot groot, van stad tot dorp, van nieuwbouw tot monument, wij hebben voor iedere vereniging een passende werkwijze. Dat doen we voor bijna 3.200 VvE’s in heel Nederland, waarvan er zich 80 in Noord Holland bevinden. Als MVGM Limmen richten wij ons op heel Noord-Holland, met uitzondering van Amsterdam. We hebben als beheerder daardoor ook uitstekend contact met onderhoudsbedrijven in de Zaanstreek, Alkmaar, Kennemerland en Noord-Holland Noord. MVGM biedt u een totaalpakket aan diensten aan; voor zowel technisch beheer als financieel beheer bent u bij ons aan het goede adres!

Onze taak als beheerder is dat wij taken uit handen nemen en zorgen voor kostenvoordelen. Hierbij denken we mee met de klant, zorgen wij voor kostenbesparende adviezen en kijken we vooruit. We weten goed wat er in de omgeving van uw vereniging speelt en hierdoor kunnen we elke VvE optimaal bedienen. Dit doen we op een persoonlijke manier. Heeft u specifieke vragen of problemen? Bij MVGM Limmen staat de koffie altijd voor u klaar.

Benieuwd wat wij voor uw VvE kunnen betekenen?

Bekijk het dienstaanbod van MVGM VvE   Vraag vrijblijvende offerte aan