Home » Specialisaties » Vastgoedmanagement » VvE beheer » Kwaliteitsborging

Kwaliteitswaarborging in ons VvE beheer

MVGM VvE waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening door certificeringen, samenwerkingsverbanden en door de constante zoektocht naar verbetering van onze dienstverlening en van onze processen.

SKW gecertificeerde VvE beheerder

skwUniek voor MVGM VvE is ook de landelijke SKW certificering als beheerder van Verenigingen van Eigenaars. De afkorting SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Het SKW productcertificaat van MVGM VvE is gedocumenteerd onder het nummer SKW.10.5016.034 in de categorie BRL 5016. We worden jaarlijks getoetst in het uitvoeren van onze werkzaamheden.

MVGM VvE werkt met VvE softwarepakket Twinq

Twinq levert gespecialiseerde software voor het beheren van Verenigingen van Eigenaars en is marktleider in Nederland op dit gebied. Als we uw VvE beheren, dan krijgt u ook toegang tot Twinq, via een online omgeving kan u de documenten en informatie van en over uw VvE bekijken. Er is een prikbord functie waar het bestuur van de VvE mededelingen op kan doen voor alle bewoners. Met hulp van de betalingsoverzichten in Twinq kunnen we een actieve rol spelen bij betalingsachterstanden. En u kan als VvE bestuur maar ook als VvE lid via de online omgeving een declaratie indienen of een klacht of melden delen, maar u mag natuurlijk ook bellen met onze Servicedesk.

Zou u willen weten wat u precies kan zien in het MVGM VvE Twinq portaal? Kijk dan eens op de demo omgeving. U kan inloggen met de gebruikersnaam demo en met het wachtwoord demo. Bent u enthousiast? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze Servicedesk om een kennismakingsgesprek in te plannen of meer informatie aan te vragen.

Lid van Vastgoed Management Nederland

vgm-nl

Als onderdeel van MVGM Vastgoedmanagement is MVGM VvE lid van Vastgoed Management Nederland (ofwel VGM NL). Hiermee borgen we de kwaliteit van onze werkprocessen. Op de dienstverlening van MVGM VvE zijn de Algemene branchevoorwaarden beheer Verenigingen van Eigenaars volgens het model van VGM NL van toepassing.

Lees meer over de certificeringen, lidmaatschappen en samenwerkingsverbanden van MVGM.

Constant in ontwikkeling

We hebben een VvE vakgroep met een team dat de veranderende wet- en regelgeving en de ontwikkelingen op het gebied van VvE beheer monitort. We vertalen dit door naar de praktijk en informeren onze opdrachtgevers over nieuwe ontwikkelingen en eventueel gewenste of vereiste vernieuwingen in het beheren van VvE’s.

Unieke samenwerking met VVEmanager

vvemanagerWe zijn enthousiast over een unieke samenwerking die startte in 2016 met ondernemer Vincent Peters. Vincent is initiatiefnemer van VVEmanager, een concept voor kleinere VvE’s die zelf een VvE willen beheren en de kosten van het beheer te verlagen door een efficiënte werkwijze. VVEmanager biedt een online omgeving aan met een dashboard waar u in één oogopslag kan zien hier uw Vereniging van Eigenaars ervoor staat. Hoe ziet de begroting van de VvE eruit, staan er vergaderingen en groot onderhoudsactiviteiten op de planning? En u kan zelfs via VVEmanager uw stem uitbrengen op besluiten die uw VvE online wil nemen.

VVEmanager biedt verschillende pakketten aan, u kan ‘zelf beheren‘, of samen beheren waarbij je hulp ontvangt bij vragen over onderhoud, bestuur, organisatie en meer. Of u kan laten beheren waarbij u keuzes maakt uit de diensten van MVGM VvE die passen bij uw VvE. Wanneer u kiest voor ‘samen beheren‘ staat MVGM VvE u bij in het beheren van uw VvE.

Betrokken, resultaatgerichte, innovatieve en kwalitatieve dienstverlening

Alle medewerkers van MVGM werken in lijn met de kernwaarden die zijn samengevat in de term BRIK, dit staat voor: Betrokken, Resultaatgericht, Innovatief en Kwaliteit.     

U kan meer lezen over onze kernwaarden en hoe MVGM dit naar de praktijk vertaald via de BRIK kernwaarden. Wat uniek is voor MVGM VvE en ook aansluit op de MVGM kernwaarden, is dat wij onze maatschappelijke betrokkenheid óók tonen doordat we Business Friend van War Child zijn. Kinderen hebben het recht om in vrede op te groeien, vrij van angst en geweld. War Child helpt kinderen in oorlogsgebieden met traumaverwerking en wij mogen daar met een vast bedrag per maand ook aan bijdragen als trotse Business Friend van War Child. In 2018 hebben we met alle Business Friends bij elkaar 3.646 kinderen het hele jaar kunnen helpen. Van kinderen in Colombia tot aan Afghanistan en van vluchtelingen uit Syrië tot aan kinderen in Democratic Republic Congo.

Wilt u meer weten over MVGM VvE, over onze kwaliteitsborging of over onze dienstverlening? Neem contact op met onze VvE Servicedesk, zij vertellen u graag meer en verwijzen u desgewenst door naar de juiste persoon binnen ons team.