VvE beheer in Eindhoven

MVGM VvE beheert vanuit de ‘lichtstad’ Eindhoven momenteel een kleine 100 VvE’s in de regio Tilburg,‘s-Hertogenbosch tot aan de lijn Weert-Roermond. De VvE’s worden beheerd en geadviseerd door twee accountmanagers, twee technisch managers en staan onder leiding van een senior accountmanager.

Vandaag de dag fungeert Eindhoven als het centrum van technologie in het zuiden van Nederland. Van al het geld dat in Nederland besteed wordt aan ontwikkeling en onderzoek gaat een derde naar Eindhoven en omgeving. De leus van de gemeente, ”leading in technology”, is hierop gebaseerd. Innovatie is niet alleen belangrijk voor de regio het behoort ook tot de kernwaarden van MVGM VvE.

MVGM VvE is dé beheerder voor VvE’s in Eindhoven

Als MVGM VvE Eindhoven zijn we creatief, doordacht, onconventioneel en innovatief. Daarnaast denken we, indien nodig, buiten bestaande kaders. De veranderende omstandigheden bieden immers net zoveel kansen als bedreigingen. Het is aan ons om kansen voor onze opdrachtgevers te signaleren en deze om te zetten in innovatieve businessconcepten. MVGM VvE Eindhoven signaleert en is proactief. We onderscheiden ons ten opzichte van andere VvE beheerders door totaal beheer aan te bieden, en meer dan dat. Dit omhelst taken en verantwoordelijkheden die de normale administrateur ontstijgen. Wij denken mee met de klant, zorgen voor kostenbesparende adviezen en kijken vooruit, implementeren kwalitatieve aspecten van het VvE beheer op zowel administratief en technisch gebied ten gunste van het complex en haar leden.

Lees meer

Expertise

Door de grote vraag naar woningen in de regio, worden de komende jaren vele nieuwe complexen gebouwd en opgeleverd. MVGM VvE Eindhoven zal als volwaardig professioneel partner van een ontwikkelaar, haar expertise inzetten om de VvE aangelegenheden binnen het ontwikkelproces te verzorgen. De ontwikkelaar doet waar hij goed in is, ontwikkelen en zorgen voor de oplevering van het appartementencomplex. MVGM VvE Eindhoven zorgt in de laatste fase van de ontwikkeling, vlak voordat verkocht wordt aan de particuliere eigenaar, voor een gedegen informatiepakket met o.a. een opstartbegroting en concept maandelijkse bijdragen. Het product van de ontwikkelaar wordt op deze manier geprofessionaliseerd en is concreet voor de nieuwe eigenaar, er zijn geen verrassingen achteraf en vragen over de VvE kunnen direct aan ons gesteld worden. Maar ook bestaande VvE’s die op zoek zijn naar een beheerder die hun VvE op professionele wijze kan ontzorgen, zijn van harte welkom.

 

“Ons team van VvE Beheerders in Eindhoven staat elke dag en overal voor u klaar.”

Rik Heesters - Vestigingsmanager Eindhoven"

Het team van MVGM VvE Eindhoven helpt u graag

Het VvE team van Eindhoven beheert o.a.

Vesteda Eindhoven

De Ranken Eindhoven

Parcivalring Den Bosch

Benieuwd wat wij voor uw VvE kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan