Home » Specialisaties » Vastgoedmanagement » VvE beheer » Referenties » VvE Oprichting Maankwartier Noord in Heerlen

VvE oprichting tijdens projectontwikkeling voor Maankwartier Noord in Heerlen

Het Maankwartier is een nieuw stadsdeel in de gemeente Heerlen. Het verbindt het noordelijk en zuidelijk deel van de stad. Sinds 2014 is MVGM bij de projectontwikkeling betrokken als VvE specialist. MVGM biedt een pakket voor totaal beheer waarbij het bestuurlijk, technisch en financieel beheer inbegrepen zit.

MVGM creëert duidelijke splitsing en helderheid over verantwoording per VvE

Het Maankwartier brengt winkelen, parkeren, werken en wonen in de binnenstad van Heerlen samen.  Er zijn verschillende VvE’s opgericht die zijn gesplitst per individueel doel. Zo is er een aparte VvE ontstaan voor het winkelgebied en voor het wooncomplex. MVGM heeft de ontwikkelaars bijgestaan in de totstandkoming van de diverse VvE’s. Denk hierbij aan advies over de inhoud van de akte, de opstartbegroting en de activering van de VvE. Door voor oplevering betrokken te zijn bij de ontwikkeling is er meer oog voor de nazorg na oplevering.

MVGM VvE heeft per VvE beschreven welke VvE verantwoording draagt voor welke elementen van het vastgoed. Doordat het vastgoed van de VvE’s fysiek in elkaar overloopt is het belangrijk om dit te documenteren en om per VvE een meerjarenplanning op maat te leveren en zorg te dragen voor het onderhoud.

Lagere VvE servicekosten door collectieve inkoop van onderhoud en assurantiën

In de opstelling van het meerjarenonderhoudsplan per VvE van het Maandkwartier zijn er lift- en energiecontracten ondergebracht bij leveranciers op aanbevelen van MVGM Inkoop. Door collectieve inkoop en mantelovereenkomsten kan MVGM kwalitatieve onderhoudsdienstverlening tegen gunstige kosten waarborgen. Hierdoor vallen de servicekosten per VvE-lid voordeliger uit en kan een lager tarief worden gerealiseerd.

Een nieuwbouw VvE oprichten tijdens de projectonwikkeling?

Wilt u de oprichting van een Vereniging van Eigenaars gedurende uw projectontwikkeling waarborgen? Neem contact op met MVGM VvE voor meer informatie, we denken graag met u mee over de splitsing van uw vastgoed en het activeren van een nieuwbouw VvE. Of dit nu in het Zuiden van Nederland is of in de Randstad, MVGM VvE is landelijk actief en heeft veel ervaring met nieuwbouw projecten.

Vraag offerte aan

Bekijk meer VvE referenties