Home » Specialisaties » Vastgoedmanagement » VvE beheer » Referenties » Toekomstbestendig vastgoed VvE Evelindeflat in Roosendaal met technisch VvE beheer door MVGM

Toekomstbestendig vastgoed VvE Evelindeflat in Roosendaal met technisch VvE beheer door MVGM

Uniek in de wijde omgeving, hebben de bewoners van het Evelineflat een mooi panoramisch uitzicht vanaf het dak van Roosendaal tot België.

Planmatig investeren in kwaliteit en modernisering van het vastgoed

De afgelopen jaren hebben wij ons als VvE beheerder samen met het bestuur ingespannen om het uiterlijk van het complex te verbeteren. Zowel de binnen- als de buitenkant van het vastgoed is op advies van MVGM VvE onder handen genomen, waarbij is geïnvesteerd in onderhoud en modernisering van het vastgoed zoals:

  • een betere collectieve CV installatie, waardoor de stookkosten aanzienlijk zijn gedaald.
  • schilderwerk in lichte kleurstelling in combinatie met nieuwe vloerbedekking in de gemeenschappelijke gangen die leiden naar de woningen;
  • het vervangen van alle oude kozijnen in de trappenhuizen;
  • nieuwe LED verlichting in de gangen;
  • het vernieuwen van voegwerk met plaatsen van nieuwe spouwankers aan twee gevelzijdes.

Vernieuwing van entree voor meer veiligheid in Evelindeflat

Een van de grootste veranderingen is de nieuwe entree die volledig transparant is. De oude entree hal was vrij toegankelijk, donker door weinig lichtinval en sterk verouderd. Het gevoel van veiligheid ontbrak hierdoor bij enkele oudere bewoners van de flat. In samenwerking met een architect, de gemeente Roosendaal en een daadkrachtig bestuur van de VvE is de nieuwe entree tot stand gekomen. Een stevige investering voor de VvE die opweegt tegen het uiteindelijke resultaat dat bewoners een fris en veilig gevoel bij binnenkomst geeft. In de renovatie is de lift meegenomen. Van een donkere lift met sombere bekleding naar een fris ogende lift met een fraaie moderne uitstraling die mooi aansluit om de entree.

MVGM maakt toekomstig onderhoud inzichtelijk

Voor komende jaren heeft de VvE duidelijk inzicht in het benodigde onderhoud door de solide meerjarenbegroting die we met het bestuur hebben opgemaakt. Als VvE beheerder bepalen we met het VvE bestuur en de leden welk prioriteit het onderhoud heeft zodat er gespaard kan worden en onderhoud tijdig kan worden uitgevoerd.

Wilt u toekomstbestendig vastgoed en een VvE beheerder die u hierin ontzorgt?

MVGM adviseert graag over de aanpak van onderhoudsprojecten en begeleid bij de ontwikkeling van een meerjarig onderhoudsplan. We dragen samen met het VvE bestuur zorg voor toekomstbestendig vastgoed en het vergroten van het wooncomfort van de bewoners Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Bekijk meer VvE referenties