Home » Specialisaties » Vastgoedmanagement » VvE beheer » Referenties » Uitgebreid technisch VvE beheer voor VvE Residentie “Het Scheldpark III” in Bergen op Zoom

Uitgebreid technisch VvE beheer voor VvE Residentie “Het Scheldpark III” in Bergen op Zoom

Sinds januari 2017 is VvE Appartementencomplex Residentie “Het Scheldpark III” bij MVGM VvE in beheer en treed ik, Thomas van Leest, op als technisch manager. Het appartementencomplex ligt aan de Binnenschelde en heeft een vrij uitzicht over Bergen op Zoom. MVGM mag voor dit mooie appartementencomplex uitgebreid technisch VvE beheer uitvoeren.

We werken in teamverband voor de VvE’s die we beheren waarbij ik als technisch manager afstem met een VvE accountmanager. We worden ondersteunt door de VvE Servicedesk die vragen van VvE-leden en bewoners kan beantwoorden en een administratieve afdeling. MVGM is landelijk actief, maar onze lokale aanwezigheid en kennis als technisch manager en accountmanager is van waarde voor een VvE en dit maakt ons uniek in ons VvE beheer.

Technische VvE ondersteuning op maat

Het bestuur van de VvE heeft vanaf de oplevering van het complex zelf het beheer gevoerd. Door de regionale en landelijke bekendheid van MVGM VvE en door positieve referenties, is MVGM in contact gekomen met het bestuur van VvE Residentie het Scheldpark III. Met interesse voor basis technisch beheer bleek tijdens gesprekken dat uitgebreid technisch beheer nog beter paste bij de behoeften van het VvE bestuur.

Planmatig uitdenken onderhoudswerkzaamheden met het VvE bestuur

Nadat de wensen voor het uit te voeren onderhoudswerkzaamheden duidelijk werden, is er in binnen 4 weken samen met het bestuur een plan van aanpak gemaakt en zijn bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden uitgevoerd;
• Buitenschilderwerk
• Aanbrengen van schuifdeuren in de hoofdentree
• Vervanging van het bellenpaneel
• Aanbrengen van spanplafond inclusief nieuwe verlichting.

Naast het onderhoud wat direct is uitgevoerd is er een meerjarenonderhoudsplan opgemaakt waarin is besloten om de afdichtingsrubbers, aanslagprofielen en tochtprofielen van alle kozijnen en deuren van de woningen te vervangen. Als technisch manager heb ik het VvE bestuur geadviseerd welk onderhoud wenselijk is om de goede staat van het vastgoed te behouden en in welke volgorde de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast nemen we de leveranciersgaranties en overeenkomsten nauwkeurig door om vast te stellen of bepaalde onderhoudswerkzaamheden onder de garantie vallen.

Snel resultaat bij technisch beheer door MVGM VvE

Binnen een jaar zijn er grote sprongen gemaakt voor deze VvE en is dit naar ieders tevredenheid afgerond. Als technisch manager vind ik het leuk om te zien hoe het complex van deze VvE in korte termijn is opgeknapt en vooral dat de leden weer trots zijn op hun complex. Een fijne plek om te wonen!

Wilt u het wooncomfort van uw VvE verhogen of het (technisch) beheer van uw VvE uitbesteden?

We kunnen u ondersteunen met basis technisch beheer en uitgebreid technisch beheer. We maken meerjarenonderhoudsplannen en kunnen onderhoud inkopen met collectiviteitsvoordelen terwijl we de kwaliteit van dienstverlening en garanties waarborgen. Bent u benieuwd naar meer informatie? Neem dan contact op met onze servicedesk en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Bekijk meer VvE referenties