Home » Specialisaties » Vastgoedmanagement » VvE beheer » Referenties » VvE beheer complexen Cruquius Amsterdam

VvE beheer voor Amsterdamse nieuwbouwcomplexen Cruquius

Een aantal jaar geleden is gestart met het ontwikkelen van project “Cruquius” op het Cruquius eiland te Amsterdam. Het eerste complex op het eiland is eind 2017 door de bouwer opgeleverd. Vanaf het moment van opstart is MVGM direct betrokken geweest bij het VvE beheer van deze wooncomplexen.

VvE beheer van A tot Z geregeld voor oplevering Amsterdamse VvE Cruquius

Al vóór oplevering van de complexen is MVGM VvE bezig met het ontzorgen van de VvE. Wij nemen alle werkzaamheden uit handen zoals het regelen van de benodigde Kamer van Koophandel inschrijving voor de VvE, het aanvragen van bankrekeningen en het houden van een zogeheten opstartvergadering. Hierbij gaan de leden van de VvE in gesprek met de accountmanager van MVGM om de eerste besluiten te nemen over de opstart, zoals bijvoorbeeld het afsluiten van een collectieve opstalverzekering en het opstellen van een meerjaren onderhoudsplanning (MJOP).

Een ander onderdeel waar wij ons in tijden van oplevering mee bezig houden is het inregelen van juridische en technische zaken. Zo nemen wij de eigenaars bij de hand omtrent het opstellen van een Huishoudelijk Regelement voor VvE Cruquius, sluiten wij contracten voor nodige installaties af en denken wij, samen met de projectontwikkelaar, na over bijvoorbeeld laadvoorzieningen voor elektrische auto’s.

Cruquius VvE beheerder met kennis van complexe splitsingsaktes

De ontwikkeling van Cruquius eiland is opgedeeld in meerdere kavels. Kavel 1.1 is reeds opgeleverd en bestaat uit twee woontorens met huurappartementen. De VvE van kavel 1.2 bestaat uit twee woontorens met huur- en koopappartementen, een kantoorpand en een parkeerkelder. In de plint van de woontorens bevinden zich tevens commerciële ruimtes. Vanwege de verscheidenheid in de bestemmingen van de complexen op kavel 1.2 ontstaat een complexe VvE structuur met verschillende belangen, waar MVGM VvE in gespecialiseerd is.

Verschillende MVGM teams actief in Amsterdamse complexen Cruquius

De VvE’s op Cruquius eiland zijn complexen waarbij MVGM VvE, MVGM Wonen en MVGM Kantoren betrokken zijn voor particuliere eigenaars en een groot eigenaar. De korte communicatielijnen die ontstaan door de samenwerking tussen de verschillende gespecialiseerde teams zorgen ervoor dat wij snel kunnen schakelen in goed overleg met collega’s en met focus op het belang van de eigenaars.

De rijke historie van Cruquius eiland in Amsterdam

Cruquius eiland heeft een rijk handelsverleden met Nederlands-Indië. Al in 1874 werd het havengebied voorzien van een spoorlijn om de haven efficiënter te maken. Vanaf 1913 werd een onderneming opgericht voor de productie van kokosolie waarvan het hoofdkantoor op Cruquius eiland werd geopend. Inmiddels is de onderneming failliet, maar mag Cruquius eiland zich rijk rekenen met de overblijfselen uit deze florerende tijd in de vorm van de treinrails, een pompgebouw, ketelhuis en het hoofdkantoor van de onderneming. De overblijfselen worden herbouwd en krijgen een nieuwe bestemming. De belegger en ontwikkelaar van Cruquius maakt hier zelf ook gebruik van met haar hoofdkantoor op Cruquius eiland.

Zoekt u een nieuwbouw- of Amsterdamse VvE beheerder?

Bent u als particuliere eigenaar of groot eigenaar op zoek naar een VvE beheerder in de regio Amsterdam die zowel bestaande appartementencomplexen als nieuwbouw voor u kan beheren? Wilt u profiteren van verschillende specialisaties van MVGM? Bel ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Bekijk meer VvE referenties