Home » Specialisaties » Vastgoedmanagement » VvE beheer » Referenties » VvE gebouw De Erker / Stationsstraat te Apeldoorn

VvE gebouw De Erker te Stationsstraat Apeldoorn

VvE gebouw De Erker / Stationsstraat te Apeldoorn is een complex gelegen in het centrum van Apeldoorn en bestaat uit 1 bedrijfsruimte (winkel), 18 appartementen, 18 bergingen en 23 parkeerplaatsen en dateert uit 1996. MVGM VvE verzorgt sinds 2008 voor de VvE het bestuurlijk- , financieel / administratief en technisch beheer.

Samenwerking VvE bestuur en MVGM VvE

Het bestuur wordt bij haar werkzaamheden voor de VvE zoveel mogelijk wordt mogelijk door MVGM ontzorgd. MVGM behartigt de belangen van het gemeenschappelijk bezit van de eigenaren. Namens het bestuur zal MVGM bij alle voorkomende gevallen de Vereniging vertegenwoordigen en de leden informeren en terzijde staan. Wij passen onze diensten aan naar wens van het bestuur. Het bestuur blijft een belangrijke rol spelen in de Vereniging van Eigenaars. Periodiek heeft een vaste accountmanager en technische manager van MVGM overleg met het bestuur. Daarnaast worden voorafgaand aan de jaarvergadering alle door MVGM geproduceerde stukken zoals de agenda, jaarrekening, begroting, meerjaren onderhoudsplan en de onderhoudsvoorstellendoorgenomen met het bestuur. MVGM zorgt vervolgens dat de uitnodigingen op tijd worden verzonden naar de eigenaren.

VvE stukken 24/7 inzichtelijk via TWINQ

MVGM VvE maakt gebruik van het vastgoedsoftware TWINQ. Dit is een online administratiepakket dat
specifiek voor het beheer van Verenigingen van Eigenaars is ingericht en in toenemende mate door verenigingen en beheerder wordt gebruikt. Via het internetportaal van de VvE zijn alle vergaderstukken en belangrijke documenten van de VvE 24/7 te raadplegen, te printen en/of te downloaden.

Centrale Inkoop en MVGM Assurantiën

Door actief contract-beheer heeft de VvE voordeel kunnen halen uit de prijsvoordelen via MVGM Assurantiën en de afdeling Centrale Inkoop van MVGM. Wij zorgen voor meerdere vergelijkbare offertes en geven u een gedegen advies over welke partij voor u het beste aansluit. Uiteraard beslist de vereniging uiteindelijk met welke partij zij in zee willen gaan.

Met name op het liftonderhoudscontract en de verzekeringspremies (opstal-, glas, aansprakelijkheids-, bestuurdersaanprakelijkheids-, en rechtsbijstandverzekering) zijn mooie besparing gerealiseerd.

Samen met de schadeafdeling van MVGM Assurantiën wikkelen wij tevens de schades af met de verzekeraar die ontstaan zijn aan het gebouw. Kortom alles onder één dak en kortere lijnen.

Kunnen wij uw VvE ontzorgen?

Wilt u ook gebruik maken van de voordelen van Centrale Inkoop en MVGM Assurantiën of het beheer van uw VvE uitbesteden? Neem contact op met onze servicedesk en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Bekijk meer VvE referenties