Home » Specialisaties » Vastgoedmanagement » VvE beheer » Referenties » VvE beheer in Amsterdam

Amsterdams VvE beheer Tuinstede

Het in 2010 gebouwde complex Tuinstede in Amsterdam bestaat uit 110 appartementen en een parkeergarage met 110 parkeerplaatsen. MVGM VvE voert sinds 2013 het VvE beheer samen met vrijwilligers die het bestuur en de technische commissie vormen.

VvE inkoopvoordeel en 24/7 VvE service

MVGM VvE beheerder in AmsterdamVoor 2013 was het VvE beheer in handen van Jacobus Recourt. Door de bedrijfsovername van Jacobus Recourt door MVGM breidde het team van MVGM VvE uit met Amsterdams VvE specialisten. Voor MVGM VvE onder meer waardevol om de landelijke dekking verder uit te breiden. Voor de VvE Tuinstede interessant doordat MVGM bijvoorbeeld vaak inkoopvoordeel kan bieden door collectieve inkoopregelingen voor energie, vuilafvoer, onderhoud, dak- en groenvoorziening en meer. Daarnaast is MVGM VvE 24/7 bereikbaar voor spoedeisende meldingen van VvE’s die gebruik willen maken van deze storingsdienst.

VvE overstap service

De vrijwilligers die het Bestuur en de Technische Commissie vormen binnen de VvE Tuinstede, werken samen met een Accountmanager en Technisch manager van MVGM VvE. De Technische Commissie en de Technisch manager hebben de bestaande inkoopcontracten van de VvE vergeleken met de collectieve inkoopregelingen die MVGM kan bieden. De voordelen zijn vastgelegd in een advies voor het Bestuur en in samenwerking met de Accountmanager zijn er procedures doorlopen om contracten over te zetten. De overstap service van MVGM VvE heeft een aanzienlijke besparing en betere contractvoorwaarden heeft opgeleverd voor VvE Tuinstede.

Meerjaren onderhoudsplan en begroting voor Amsterdamse VvE

Naast het inkoopvoordeel heeft MVGM VvE de VvE begeleid in het opstellen van een Meerjaren Onderhoudsplan. De reserveringen om het onderhoud uit te voeren zijn opgenomen in de jaarlijkse begroting die is goedgekeurd door de algemene ledenvergadering.

VvE advies over AirBnB in Amsterdam

MVGM VvE adviseert het bestuur van de Amsterdamse VvE bijvoorbeeld inzake de:

  • de verhuur van appartementen via AirBnB,
  • de aanpak van garantieklachten
  • reglementen voor het gebruik van algemene ruimtes door bewoners.

Amsterdamse VvE beheerder

De samenwerking tussen de vrijwilligers en MVGM VvE draagt bij aan het succes van VvE Tuinstede. Zoekt u ook naar een samenwerking tussen uw vrijwillige VvE bestuur en professioneel beheerder zoals MVGM VvE? Op zoek naar een Amsterdamse VvE beheerder? Wij beheren VvE’s met 10 tot honderden appartementsrechten, bestaande bouw en nieuwbouw, rijksmonument of voetbalstadium.

Vrijblijvende VvE offerte

Vraag een vrijblijvende maatwerk offerte aan, we kijken graag hoe we uw VvE kunnen adviseren.

Bekijk meer VvE referenties